Társadalmunk termelőfolyamatai nagy mennyiségű hulladékot termelnek. Minden nap, szerte a világon. A keletkező hulladék a jövőben felhasználható értékes erőforrásokat tartalmaz. Mivel a nyersanyagok egyre ritkábbá, és ezért egyre drágábbá válnak, a hulladékként kezelt anyagtömeg nagy része egy jobb jövőt biztosíthat számunkra.

Ehhez integrált, intelligens hulladékkezelési elképzelésekre van szükség, amelyek a nem újrahasznosítható hulladék gyűjtése mellett az újrahasznosítható anyagok külön gyűjtésére is alkalmasak, és biztosítják azok visszajuttatását a gyártási ciklusba.Az új típusú hulladékeltávolító rendszerek fejlesztésekor az SSI SCHÄFER vezető szerepet vállalt fel az innovációban, és új mértéket állított fel az iparágban.

Ügyfeleink számára olyan rendszermegoldásokat fejlesztünk, amelyek világszerte megfelelnek az igényeiknek, csökkentik a hulladék mennyiségét és növelik az általános jólétet. A környezet és az ügyfeleink számára is hasznot biztosító megoldások: A megfelelő szervezés esetén a hulladék ismét értékes anyaggá válhat.

A keletkezés helyén zajló szétválogatással a hulladék használható anyaggá alakítható, és egy körültekintően megtervezett újrahasznosító rendszerrel ismét beléphet a felhasználás körforgásába. Ez a hulladék mennyiségének több, mint 70%-os csökkentését teszi lehetővé.  

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Termékeink széles választéka:

Select country

Close