A környezetszennyezés manapság olyan téma, amely már nem tekinthető regionális vagy nemzeti problémának. A levegő, a talaj és a víz szennyezése, a haszonállatok tenyésztése és az élelmiszergyártás közötti kapcsolat azt jelenti, hogy a hulladék környezetbarát kezelése a közjót szolgálja világszerte.

A szervezett hulladékkezelés ezért a következő kérdéssel kezdődik:
Hová kerül végül a hulladék?

Ezen első lépés célja egy működőképes hulladékkezelő rendszer kialakítása, a hulladék gondatlan elhelyezése helyett higiénikus gyűjtőkben tárolja azt. Ez egy összetett folyamat, amely a világ számos részén egyenlőre még gyerekcipőben jár.

A következő fázis a hulladékok és újrahasznosítható anyagok külön gyűjtése, és szelektív szétválogatása különböző hulladékgyűjtőkbe, ezen hulladékgyűjtők megfelelő ürítése, a hulladék elszállítása, majd visszaforgatása az újrahasznosítási ciklusba. A felhasználható anyagok külön gyűjtése és megfelelő újrahasznosítása azt jelenti, hogy csökkenthetők az anyagutánpótlásban és a hulladékeltávolításban jelentkező szűk keresztmetszetek.

Következtetés:

Egy integrált hulladékkezelő rendszer imponáló előnyökkel jár!

Az SSI SCHÄFER átfogó, integrált megoldásokat vagy moduláris elképzeléseket fejleszt, amelyek a meglévő hulladékkezelési struktúrákba integrálhatók, a helytől és a feladattól függően.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Termékeink széles választéka:

Select country

Close