Egyéb szolgáltatások mellett a Municipal Development Fund (MDF) alap a felelős a közösségek hulladékgyűjtéssel kapcsolatos fejlesztéséért Grúzia szerte. A projektet egy nem projekt jellegű segély részeként, egy tanácsadó iroda és japán befektetők segítségével valósítottuk meg.

Ország: Grúzia
Városok/lakosok:

  • Tiflis, 1,4 millió
  • Zugdidi, 120 000
  • Poti, 70 000
  • Gori, 80 000
  • Borjomi, 35 000
  • Dusheti, 15 000

A feladat ismertetése

A feladat célja körülbelül 5 800 darab 1100 literes, horganyzott acéllemezből készült MGB hulladéktároló konténer biztosítása volt különböző városokban, amelyek segítségével megkezdődhetett a hulladékgyűjtés Grúziában. Az MDF alappal együttműködve meghatároztuk a hulladéktároló konténerekre vonatkozó igényeket a különböző városok, és ennek megfelelően biztosítottuk a konténereket a városoknak. Ez egy középtávú terv első szakasza, amely a hulladék külön gyűjtésének és újrahasznosításának bevezetését célozza Grúziában.

Ajánlat

Higiéniai és gyakorlati megfontolásokból az összes konténert lábbal működtethető fedélnyitóval láttuk el. A tulajdon védelme érdekében az összes MGB fedelét egyedi dombornyomással láttuk el.

Megvalósítás

A megvalósítás több fázisban zajlott. A népszerűsítés, azaz az új gyűjtőrendszerek bevezetésével kapcsolatos információk a kiszállítás időpontja előtt több hónappal kezdődött meg. A konténerek a kiszállítással összhangban készültek el, így a kiszállítás az ügyfél által meghatározott időkereten belül befejeződött.

Eredmény

A lakosság körében a vártnál nagyobb a rendszer elfogadottsága. Az MDF a következő célja a hulladék külön gyűjtésre szolgáló konténerek bevezetése.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Többutas gyűjtőrendszerek a gyakorlatban
Többutas gyűjtőrendszerek a gyakorlatban

Select country

Close