Professzionális és egyedi igényekre testreszabott szolgáltatásokat biztosítunk a hulladékgyűjtők optimalizálására

Oldjuk meg együtt a logisztikai kihívásokat. Az SSI SCHÄFER professzionális szolgáltatása a tárolórendszereket és további szolgáltatásokat ötvözi az optimális és hatékony hulladékkezelési ciklus érdekében. Ügyfelünkként számos szolgáltatás közül választhat – függetlenül attól, hogy „csak” hulladékgyűjtőkre van szüksége vagy akár a gyűjtőrendszerek működtetésének felelősségét is ránk szeretné bízni. Rugalmasak vagyunk!

A hulladékeltávolítási technológia és újrahasznosítás területén szerzett sok évtizedes tapasztalatunk garancia a minőségre. Az SSI SCHÄFER folyamatosan mindent egy forrásból biztosít, már a kezdetektől. Az összefüggések, például a nyomon követhető folyamatok és költségstruktúrák, az érthető adatoknak köszönhetően jól átláthatóak, és lehetővé teszik a célirányos elemzést, tervezést és irányítást.

Bizton támaszkodhat arra a tényre, hogy berendezései mindig naprakészek és használathatók maradnak, és tényleg csak szükséges elemeket kell megvásárolnia.

A hulladék eltávolításával kezdődő rendszer egyedileg kibővíthető, és akár átfogó szolgáltatást és programot biztosító rendszerré alakítható. Bármikor örömmel osztjuk meg tapasztalatainkat.

>>További információk
hatpontos szolgáltatásunkkal kapcsolatban itt találhatók!

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

PDF letöltése
PDF letöltése
  • Hatpontos szolgáltatásunk>>
Hulladéktechnológiai főkatalógus
Hulladéktechnológiai főkatalógus

Select country

Close