A hulladék megfelelő eltávolítása kihívást jelentő feladat. A hatékony és költségtakarékos hulladékkezelő műveleteket biztosító intelligens rendszer ezért mindennél fontosabb. Mindez pedig a hulladékgyűjtőkkel kezdődik.

Rendszerünk előnye:

Minőségi konténerek többféle változatban és méretben, amelyek ugyanazzal a járművel üríthetők!

Az állandó igénybevétel robusztus és tartós hulladékgyűjtők használatát követeli meg. Ezen jellemzőket az SSI SCHÄFER hulladékgyűjtők szigorú minőségellenőrzése biztosítja.

Az SSI SCHÄFER a német RAL minőségbiztosítási intézet (RAL – Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung e.V.) tagja és jogosult a RAL minőségjel használatára, ezért magasabb minőségi követelményeknek kell megfelelnie, mint amelyeket az Európai Unió EN 840 1- 6 szabványa előír. Csak a RAL minőségügyi intézet folyamatosan tesztelt tagjai jelölhetik meg a fém vagy műanyag hulladéktárolóikat a RAL minőségjellel.

Tartós, kipróbált és tesztelt termékeink a nagyközönség, a hulladékkezeléssel foglalkozó vállalatok és az üzletek számára egyaránt hasznot biztosítanak. Tanúsított hulladékgyűjtőink típusaival és méreteivel kapcsolatban itt talál további információkat:

Hulladékgyűjtők kereskedelmi hulladékhoz
Hulladékgyűjtők kereskedelmi hulladékhoz
Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Video
Hulladéktechnológiai főkatalógus
Hulladéktechnológiai főkatalógus
Többutas gyűjtőrendszerek a gyakorlatban
Többutas gyűjtőrendszerek a gyakorlatban
  • Vobel hulladéktechnológia>>
  • Freudenberg>>

Select country

Close