A hulladék és újrahasznosítható anyagok tárolására szolgáló gyűjtőkonténerek gyártását minden évben egy független szervezet, például az SKZ Würzburg, vizsgálja felül alaposan. Ezenkívül a gyártási folyamatok és az anyagok előírt, vállalaton belüli megfigyelését folyamatosan végezni kell. Ez garantálja az állandó, kiváló minőségi szintet. Az új fejlesztések minőségét és működését is megbízhatóan ellenőrzik.

Ejtéspróba

A 100 kilogrammnyi súllyal megrakodott hulladékgyűjtőt 3 méteres magasságból többször egy sík, rugalmatlan ütközési felületre ejtik egyenesen vagy az elülső élével.

Futóműpróba

A 150 kilogrammnyi súllyal megrakodott hulladékgyűjtő futóművét 24 órán keresztül tesztelik egy különleges berendezés segítségével. Ez körülbelül 100 kilométeres futási teljesítménynek felel meg.

Ütéspróba

Egy 5 kg súlyú acélhengert ejtenek több alkalommal -20 °C-os hőmérsékleten 1 m-es magasságból (az EN 840 specifikációk csak 0,8 métert írnak elő) egy csövön keresztül pontosan a hulladékgyűjtő éleire, zsanérjaira és egyéb érzékeny részeire.

Emelő/lépcsőpróba

A teszt során a 150 kilogrammnyi súllyal megrakodott hulladékgyűjtő 180 mm-es magasságból 1000-szer egyenletes, rugalmatlan ütközési felülethez ütődik. A teszt célja a kerekek és a tengely teherbírásának felmérése.

Merítéses nyomáspróba

A nyomás hatására esetlegesen kialakuló repedések ellenőrzése céljából a hulladékgyűjtőket (2-3%-os térfogatarányú) 70 °C-os fürdőbe merítik 48 órára.

Hőtűréspróba

A hulladékgyűjtőket álló helyzetben, terhelés nélkül 90-95°C hőmérsékleten tároljuk légkeveréses hőkamrában 3 napon keresztül. A hőteszt során bekövetkező méretváltozás legfeljebb 1,5% lehet a megadott mérettűréseken belül.

100% új anyag – 100% minőség

A hulladékgyűjtők gyártása során kizárólag elismert beszállítók legjobb nyersanyagait használjuk. 100%-ban új anyagokat használunk, újrahasznosított anyagokat nem. Ez azt jelenti, hogy ígéreteink valóra válnak, és hosszú, hibamentes élettartamot vagyunk képesek biztosítani.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Az SSI SCHÄFER biztosította minőség>>
Video
RAL minőségjel

A hulladék és újrahasznosítható anyagok tárolására szolgáló gyűjtőkonténerek minőségének és hatékonyságának ellenőrzését
a „A hulladék és újrahasznosítható anyagok tárolására szolgáló gyűjtőkonténerek minőségügyi intézete” és az elismert RAL minőségjel biztosítja. 

Egyéb tanúsítványok és minőségi szabványok:

Minőségügyi elkötelezettségünk az Ön előnye:

  • Hibamentes használat
  • -40 °C és +80 °C közötti hőmérsékleten használható
  • Hosszú élettartam
  • Nagymértékű hatékonyság
  • Megbízhatóság
  • Minimális költségek

Select country

Close