A globális kereskedelem tökéletesen összehangolt logisztikai folyamatokat igényel, a minden érintett félnek hasznot hajtó zökkenőmentes áruáramlás létrehozása érdekében. A teljesen automatikus raktárrendszerek és az összetettebb belső logisztika iránti igény így folyamatosan növekszik.

Amit képviselünk:

Logistiksysteme

Az SSI SCHÄFER már évtizedek óta világszerte keresett partner, aki a legnagyobb szintű szakértelemmel és széleskörű ágazatspecifikus tapasztalattal rendelkezik az integrált belső logisztikai rendszerek tervezése és bevezetése terén.

Az átfogó termékválaszték és a széleskörű belső logisztikai szolgáltatások révén rendkívül hatékony, egyetlen forrásból származó megoldások állnak ügyfeleink rendelkezésére. Számos különböző ipari ágazat neves vállalatai támaszkodnak a szakértelmünkre.

Erősségeink:

Vállalatunk a saját gyártási rendszerében a legújabb gyártófolyamatokat használja, amely páratlan hozzáadott értéket biztosít. Szolgáltatásainak köre a rendszertervezéstől és tanácsadástól kezdve a tervek kulcsrakész megvalósításán keresztül a testreszabott szolgáltatásokig terjed. Állandó célkitűzésünk a rendszermegoldások rugalmassága és széleskörű skálázhatósága.

 

Az ügyfélnek nyújtott előny:

A belső logisztikai rendszerekhez és alkalmazásokhoz kapcsolódó kérdésekre és kihívásokra egyetlen partner ad választ: a megfelelő partner. A testreszabott megoldásokat saját magunk tervezzük, gyártjuk és valósítjuk meg. Bizonyított szakértelmünk és a kiváló minőségű szabványaink biztosítják ügyfeleinknek az intralogisztikai projektek lehető legmagasabb hatékonysági és biztonsági szintjeit.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk


Select country

Close