Nem jelent ellentmondást az áruházláncok ellátása és ugyanakkor az E-kereskedelmi tevékenység. Az SSI Schäfer-féle Fulfilment Factory lehetővé teszi különböző disztribúciós csatorna egyedi megfelelő támogatását.

A koncepció a modern, RFID kompatibilis árutárolóval kombinált függesztett szállítópályás technológián alapul. Kínálatunk részei az árucikkek széles választékához illeszkedő teherszállító berendezések.

Függesztett szállítópályás technológia többcsatornás elosztáshoz

Hatékony disztribúció különböző termékek számára

  • Öltözet és cipők
  • Játékok
  • Apró elektronikai alkatrészek
  • Irodai eszközök
  • CD-k, DVD-k
  • Kozmetikai eszközök
  • Gyógyszer készítmények
Függesztett áru szortírozó

A létesítmény méretétől függően az adott raklapszámot felosztja a csatornák között és a Fulfiment Factory-ba betölti az árukat. Ezután már nem számít, hogy bolti vagy internetes megrendelés érkezik. A termékeket nem kell disztribúciós csatorna szerint raktározni, ehelyett együtt tárolhatjuk őket egyazon létesítményben.

A Fulfilment Factory költséghatékonyan és nagyon gazdaságosan képes feldolgozható megrendeléseket, a sorrendet és a mennyiséget figyelembe véve összeállítani. Ezen kívül képes a megrendeléseket szortírozni és az egyedi megrendeléseket eltárolni. Azokon a munkahelyeken, ahol emberek dolgoznak, ergonomikus munkaállomások vannak.

Még több információt talál, ha rákattint a letöltésre! Kérjük, amennyiben szükséges, keressen meg minket! Küldhet üzenetet is nekünk, ha további kérdése van! A Fulfilment Factory sokféle lehetőséget kínál, és mi nagyon szívesen elmagyarázzuk személyesen Önnek.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Download Fulfilment Factory
Download Fulfilment Factory

Select country

Close