Optimalizálni szeretné élelmiszeripari elosztó logisztikáját? Akkor a Schäfer Case Picking rendszerre van szüksége, amellyel hatékonyan és automatikusan láthatja el az áruházait. Az SCP rendszer révén értéknövelő szolgáltatásokban részesül:

Az automatizált folyamatoknak köszönhetően minimalizálhatja a személyzettel szemben támasztott követelményeket és növelheti a szállítás sebességét. A robottechnológia segítségével végrehajtott, számítógéppel vezérelt, térfogat- és statikaoptimalizált raklapműveleteknek köszönhetően csökkenthetők a törések és az áruveszteségek – és a kapcsolódó visszáru. A tároló terület maximális kihasználtságának köszönhetően csökkenti az árammal és fuvarozással kapcsolatos költségeket.

A mennyiséghez optimalizált, stabil és áruházspecifikus csomaginformációkat feldolgozó csomagolószoftvernek köszönhetően nagyobb hatékonyságra és alacsonyabb összköltségre számíthat.

Zökkenőmentes automatizálás átfogó elképzelésként

A tálca alapú termékegységek következetesen és teljesen automatizált SPC koncepciója rögzíti az összes fázist a beérkező termékektől a kimenő termékekig.

  • Manuális vagy automatikus ellátás az ellátóraktárból (villástargoncák vagy tároló és visszakereső rendszerek segítségével).
  • A gyártótól érkező raklap automatikus depalettázása rétegenként
  • A tálcák automatikus köztes tárolása rendkívül dinamikus tálcás pufferrendszerekben
  • Az egyes termékek (dobozok) automatikus komissiózása és áruházspecifikus szakaszolása
  • Automatikus palettázás és a raklap rögzítése (raklap vagy görgős konténer)

Innovatív vezérlőrendszerünk további azonosítórendszer (például vonalkódolvasó vagy válaszjeladó) nélkül működik, így rengeteg munkát takarít meg.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Schäfer Case Picking>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF
Video
Need more information?

Select country

Close