A komissiózás, más néven a különböző árucikkek összeválogatása az elküldeni kívánt csomag létrehozásához, a raktárautomatizálás legnagyobb kihívást jelentő feladata. Ezen kimerítő és nagyon monoton munka 90%-át még mindig a személyzet végzi a raktárban, mert továbbra se pótolhatja semmi sem az emberi szemet és kezet.

Azaz csak mostanáig, mert az SSI Robo-Pick az első teljesen automatikus komissiózó egység, amely zökkenőmentesen integrálható a meglévő raktárarchitektúrákba, és óránként több, mint 2 000 kiszedésre képes. Nem kell bemutatni a komissiózni kívánt árucikkeket, azaz nem kell megadni az egyes termékek jellemzőit és vonásait, és nem kell egy adott helyre helyezni sem azokat.

Egészen mostanáig a komissiózás robotok általi automatizálására tett összes kísérlet meghiúsult, mert hiányzott a rugalmasság a képfeldolgozásban. Az SSI SCHÄFER technológiai áttörést ért el a 3D és 2D képfeldolgozás innovatív kombinációjával. A SSI Robo-Pick képfeldolgozását nem zavarják meg a több rétegben becsomagolt vagy ferdén elhelyezett termékek, sem a koromfekete árucikkek, kerek termékek vagy az aszimmetrikus, esetleg ferde csomagok. Ami igazán fontos az az, hogy nincs szükség az egyes termékek előzetes programozására vagy tulajdonságaik rögzítésére. A SSI Robo-Pick az automatizált raktárak szállítóegységeinek és árucikkeinek meglévő rendszerét használja fel, és így biztosítja, hogy az ügyfél a megfelelő árucikkeket kapja meg. Egy adott árucikk mindig adott kartondobozban, tálcán vagy konténerben, más néven szállítóeszközben található.

Ez azt jelenti, hogy az SSI SCHÄFER nem csupán technológiai áttörést valósított meg, hanem példa nélküli ár/teljesítmény arányt is. Az SSI SCHÄFER számára ez a kritikus tényező: fenntartható újítások a befektetés gyors megtérülésével.

  • Több, mint 2000 kiszedés/óra
  • A befektetés gyors megtérülése
  • Kiváló minőségű komissiózás
  • Rövid megrendelésfeldolgozási idő
  • Használható komissiózó és csomagoló egységként is

A SSI Robo-Pick használata nincs a komissiózási folyamatra korlátozva. A SSI Robo-Pick a visszáruk kezeléséhez is ideális. A logisztika ezen területe egyre fontosabb, különösen a csomagküldéssel foglalkozó vállalatok esetében.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • SSI Robo-Pick>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF
A legjobb termék LogiMAT 2011
SSI Robo-Pick

Select country

Close