Nemzetközi szakértelemmel és globális jelenléttel rendelkező rendszerszolgáltatóként bárhol képesek vagyunk támogatni ügyfeleinket, akik költséghatékony és energiahatékony módon szeretnék kialakítani belső logisztikai láncukat. Az alkotóelemek tökéletes összhangját az egyetlen forrásból származó tervezési szolgáltatásokkal, gépészeti és építészeti kivitelezéssel, vezérlőtechnológiával és saját informatikai- és szoftverfejlesztéssel biztosítjuk.

Innovatív, automatikus tároló és visszakereső rendszereink gyors anyagszállítást és rövid elérési időt tesznek lehetővé. Bármilyen kihívásokkal is szembesül, az SSI SCHÄFER biztosította elképzelésekkel és megoldásokkal minden alkalmazási területen sikert arat.

Fordítsa előnyére:
  • A minimális térközöknek köszönhető tökéletes térkihasználást
  • A módosított dinamikának és a különféle meghajtóegységeknek köszönhető optimalizált árukezelési teljesítményt
  • A kiváló minőségű gépelemek használatának köszönhető egyszerű karbantartást
  • A kompakt felépítésnek és az előre beüzemelt tároló és visszakereső rendszereknek köszönhető rövid összeszerelési időt
  • A szállítóeszközök különleges kialakítású teherkezelő eszközökhöz való átalakítását

A moduláris kialakításnak köszönhetően az SSI SCHÄFER minden megoldása az ügyfél igényeinek megfelelően módosítható és a helyszínen átalakítható, legyen szó akár új, integráló vagy modernizálási projektről.

Teszteléssel bizonyított hosszú élettartam

Az SSI SCHÄFER összes gépét és alkotóelemét számos alapos és hosszú távú tesztnek vetjük alá, és folyamatosan fejlesztjük azokat saját technológiai központunkban, a több, mint 4500 m² alapterületű giebelstadti helyszínünkön.

Így biztosítjuk, hogy amikor a termékeinket bevezetjük a piacra, egyetlen alkotóelemük sincs kitéve az idő előtti elhasználódásnak, és a termékek a piac igényeinek megfelelően vannak optimalizálva.

Ha érdeklődik technológiáink iránt, természetesen meglátogathatja központunkat, és saját szemével győződhet meg termékválasztékunkról, szolgáltatásainkról és rendszereink teljesítményéről.

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF
  • Állványrendszerek automatizált raktárrendszerekhez>>PDF
  • Storage and retrieval machines>> PDF
Ágazatspecifikus referenciáink

Select country

Close