A csatornarendszerű tárolás speciális acélszerkezete mellett a szállítórendszer egy szállítójárműből és dokkolóállomásból áll.

  • Kanallager: Schäfer Orbiter Shuttle
  • Kanallager: Schäfer Orbiter Docking Station

A működési alapelv: a dokkolóállomás és a szállítójármű (orbiter) egyetlen egységet alkot, amely rugalmasan mozgatható a raktárban. Ahol a szállítórendszert használják, az állványok elejére központi konzol van szerelve.

Kanallager: Schäfer Orbiter Funkfernbedienung

A villás emelők felemelik a dokkolóállomást az orbiterrel együtt, és a szükséges állvány központi konzoljába helyezik. A villás emelők ekkor felveszik a befelé irányuló tároló raklapokat, és az orbiterbe helyezik azokat.

Míg ezután a villás emelő a következő tárolni kívánt raklap felvételével foglalkozik, az orbiter gyorsan és biztonságosan szállítja azt a kívánt tárolóhelyre. Az irányítási parancsokat vezeték nélküli távvezérlővel adják a szállító járműnek.

Az innovatív megoldás új szabványokat állít fel

Az ingázó szállítási lehetőség magában nem új elképzelés a belső logisztikában. A kritikusan fontos tényező itt az SSI SCHÄFER szállító raktárrendszert megkülönböztető jellemzők, amelyek azt jelentik, hogy speciálisan testre lett szabva az európai piac biztonsági és hatékonysági igényeinek megfelelően:

  • Áramellátás szabadalmaztatott, környezetbarát kondenzátorokkal, elkerülve a csere és az akkumulátorok kidobásának magas költségeit
  • Innovatív emelőmechanizmus hidraulika nélkül
  • A dokkolóállomásnak köszönhetően nem sérül a szállító jármű, nincsenek drága javítások vagy állásidő a raktárban
  • A raktár maximális biztonsága a biztonsági szempontból kritikusan fontos összetevők redundáns kialakításának köszönhetően
  • Felhasználóbarát, köszönhetően az egyszerű kezelésnek és a megfelelő kialakításnak
  • A berendezés megfelelő a hűtött ágazatnak.
Kanallager: Schäfer Orbiter System

Ezenkívül teljes rendszert kap egyetlen forrásból.

Az SSI SCHÄFER gyártási helyszíneiről származik az összes szabványos rendszerelem, például az állványtechnológia, a szállító jármű és a zároló elemek.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Schäfer Orbiter System>>PDF
Esettanulmány
Esettanulmány
Video
Industriepreis 2010
Schäfer Orbiter System gewinnt Innovationspreis 2010

Select country

Close