Ha optimalizálni szeretné az árukezelés teljesítményét a tálcás raktárban, a Schäfer Tray System (STS) számos előnyt biztosít: az STS rendszerrel több jármű rendezhető el egymás alatt. A tálcák az STS liftek segítségével tárolhatók ki az állványrendszerben. Az STS rendszerrel további idő takarítható meg, mert a tálcákat nem alulról emeli, mint a hagyományos tároló és visszakereső berendezések, hanem megfogó és eltávolító eszközzel mozgatja.

Az egyes alkotóelemek stratégiai elrendezése révén az STS kivételesen dinamikus és hatékony, magas rendelkezésre állású rendszerré válik, amely rendkívül jó árukezelési teljesítményt biztosít.

Egyszerűsített rugalmasság

Az SCP (Schäfer Case Picking) rendszer részeként egy, illetve szükség esetén több doboz is eltávolítható a tálcákról, majd különíthető el különleges elkülönítő liftek segítségével, és szállítható a kívánt helyre.

Az STS-jármű acélból készült, szállítókerettel rendelkezik, amely a rendelkezésre álló tér optimális kihasználásával garantálja a biztonságos szállítást. A szállítókeret az eszköz közvetlenül az állványhoz való mozgatására szolgál, és a sínre nehéz rögzítőkeretek használata nélkül helyezi el.

Karbantartás vagy leállás esetén „tartalék STS” helyezhető üzembe. Így elkerülhetők a hosszú állásidők.

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Schäfer tálcás rendszer>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF

Select country

Close