Ha fontos Önnek a magas teljesítmény, a megrendelések megbízható feldolgozása és a rendszerezett konténeres szállítás a vállalat sikerességének további növelése érdekében, az SSI SCHÄFER a megfelelő partner.

Rendszerszolgáltatóként különböző technológiákat és alkotóelemeket integrálunk, amelyek még hatékonyabb műveleteket és folyamatokat hoznak létre.

Intralogistik: Handlingsysteme

Az automatizálás fontos szerepet játszik a papír- és konténer-kezelés hatékonyságának növelésében. A szállítótechnológia, valamint a dobozok és a konténerek területén szerzett tapasztalatunknak köszönhetően magától értetődik, hogy olyan alkotóelemeket fejlesztünk, amelyek támogatják a gyors anyagáramlást és jelentősen növelik a raktárban a termelékenységi szintet.

A független és rendkívül specializált tudást igénylő egyéb területeken, pl. a robotikában, kizárólag szakértőkkel működünk együtt. Az SSI SCHÄFER ezekben az esetekben is általános kivitelezőként hajtja végre a megvalósítást.

Robotiksysteme

A rendszereinkkel való zökkenőmentes kompatibilitás magától értetődik, és problémamentes műveleteket eredményez az összeszerelési folyamat során. Tapasztalt szakértőink azt is biztosítják, hogy probléma nélkül integrálhasson külső rendszereket meglévő rendszerébe.

Az SSI SCHÄFER gyakorlatilag bármilyen rendszert képes integrálni létesítményébe. Az átfogó megoldások és az ügyfél igényei mindig az elsődleges fókuszt jelentik.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Kezelőrendszerek>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF

Select country

Close