Depalettierung

Az automatikus depalettázó megoldások robottechnológia segítségével végrehajtott integrálásával az SSI SCHÄFER a komissiózás automatikus, összetett folyamatláncainak következetes és eredményorientált megvalósítását biztosítja. Ezen a területen is az előnyére fordíthatja a SSI SCHÄFER által biztosított széles választékot.Olyan üzemeket valósítunk meg, amelyek problémamentesen működnek, és amelyeknek alkotóelemei tökéletesen össze vannak hangolva az együttműködésre.

A három, már a gyakorlatban is bizonyított megfogóelv, a vákuumos „multigrip” technológia és a mechanikus szorítás elvén működő vákuumkamra ötvözete révén depalettázó technikánk kiváló dinamikát, biztonságot és ezzel egyidejűleg gondos termékkezelést tesz lehetővé.

Robotiksysteme von SSI SCHÄFER

Rendkívül sokoldalú, rugalmasan használható technológia

A vállalat által tárolt, komissiózott és kiszállított termékektől függően a dinamikai paraméterek, például a sebesség és a gyorsulás, illetve a vákuum, a légáramlás és szorítóerő paraméterei egyaránt a kívánt értékeknek megfelelően szabályozhatók. A termékekre vonatkozó adatokat és a paraméterek értékeit az irányító rendszer tárolja. A termék magasságától függően az alaplemez is a szívókorongok segítségével állítható be.

A működési elv

A vákumkamrában áramló levegő révén a köztes rétegeket felveszi a rendszer, és a pozícionálást követően a vákuumos rakodóasztalról egy előkészített tárolódobozba vagy hulladékszállítóra helyezi.

A mechanikus szorítóelv segítségével a műanyag dobozok is könnyedén feldolgozhatók. A rakodókar rugalmassága szükségtelenné teszi a szerszámcseréket, még a termékek gyakori változása esetén is.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Video
Ágazatspecifikus referenciáink

Select country

Close