A szállítóeszközök pufferelésére, konszolidációjára és sorrendbe állítására szolgáló rendszerünk lehetővé teszi az árucikkek két szakaszban történő, hatékony komissiózását. Az első szakaszban komissiózhatja a teljes napi árucikkeket – a követelményektől függően automatikusan vagy manuálisan. A második szakaszban a megrendeléseket az automatikus MERCURY konszolidációs puffer állítja össze. Innen a szállítandó csomagot manuálisan és/vagy automatikusan helyezheti raklapra. Ez azt jelenti, hogy jelentős mértékben növelheti a komissiózó teljesítményét, és optimalizálhatja a kifelé irányuló árufolyamatot. Az RC szabadon konfigurálható tehersorozata is biztosított.

Rugalmas rendszer verhetetlen ár/teljesítmény aránnyal

Mivel tálcákat és konténereket használunk szállítóeszközként hatékony MERCURY rendszerünkben, gyakorlatilag bármilyen alkatrészt tárolhat vagy pufferelhet alaktól és felülettől függetlenül. A következő további előnyöket is élvezheti:

  • Optimális elérhetőség és kismértékű kopás
  • Modulonként magas feldolgozási idő (akár 1 600 tálca óránként)
  • Pontos, rendszerfüggő sorrendben állítás
  • A moduláris struktúrának köszönhető maximális léptékezhetőség

A MERCURY rendszerrel csak előre összeállított alkotóelemeket kap. Az eszközvezérlő alaphelyzetben is mellékelve van. Így biztosítjuk a gyors, alacsony hibakvótájú üzembe helyezést. Az egész világon elérhető SSI SCHÄFER ügyfélszolgálatnak köszönhetően biztosítjuk a használat nagyobb biztonságát.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Ágazatspecifikus referenciáink

Select country

Close