Robotiksysteme zur Palettierung

Automatikus palettázás hajlított karú robotok vagy portálrobotok segítségével – az SSI SCHÄFER összetett, átfogó megoldást kínál a kimenő áruk raklapjainak, vagy görgős konténerek megrakodásához a komissiózás végén.

Fordítsa előnyére a tökéletesen összehangolt alkotóelemeket! A szállítóeszközöktől kezdve a szállítótechnológián keresztül, a teljesen automatikus raktárakig az SSI SCHÄFER egyetlen forrásból biztosítja a belső logisztikát.

Palettázás és rögzítés egyetlen lépésben

Az átfogó megoldás része a létrehozni kívánt raklap számítására szolgáló csomagolószoftver, a palettázást végző robotok és az integrált rakománybiztosító berendezések, például a raklapokat vagy a görgős konténereket zsugorfóliázó berendezések. A folyamat során nem kell mozgatni a megrakodott raklapokat és görgős konténereket, így gyakorlatilag kiküszöbölhető a csomagok leesésének, vagy lecsúszásának kockázata a rakomány rögzítése előtt.

A csomagolószoftver tervezésekor megrakodott raklap stabilitásának biztosítása volt elsődleges cél, de nem feledkeztek meg az optimális feltöltési szint biztosításáról sem. A szoftverrel szemben támasztott, a gyakorlatban robotok használatával megvalósított követelmények kielégítése érdekében a robot és a rakodókar kivitelezése olyan mértékű szabad mozgást tesz lehetővé, hogy a dobozok a raklap közepétől a raklap széle felé minden irányból rakodhatóak legyenek.

A felrakodásra váró elemeket a rendszer megállás nélkül helyezi át egy különleges szállítási pozícióból, amelynek billentő funkciója lehetővé teszi a leesett termékek felvételét.

Az anyagmozgatás ezen módja, a pontos pozícionálás a célhelyen és a precíz elhelyezés a rakodókar gyors visszahúzásának köszönhetően, óránként 800-nál több egység rakodását teszi lehetővé.

Az előnyök

  • A felrakodott egységek a raklap mind a négy oldaláról levehetők
  • Gyakorlatilag az összes felrakodott egység leesése vagy elcsúszása megakadályozható.
  • A felrakodott egységek szállítása egy adott szállítási ponttól kezdve megállás nélkül zajlik
  • A leeső termékek visszahelyezésére szolgáló integrált billentő funkció a rakodási pozíciónál
  • Óránkénti 800 szállítóegység csomagolását meghaladó sebesség.
Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Produkt-Video
Ágazatspecifikus referenciáink

Select country

Close