Ha biztosítani szeretné a raktárban zajló komissiózási feladatok megbízhatóságát és hatékonyságát, E-Pick rendszerünk használatát javasoljuk.

Az E-Pick a fényvezérléssel irányított komissiózási munkaállomások gyors, egyszerű és költséghatékony bevezetését biztosítja.

Ezen önálló megoldás révén átfogó, fényvezérelt rendszert telepíthet és működtethet. A megrendelés adatbázisához való csatlakozástól a vezérlőeszközök telepítésén, a tárolási helyek kijelölésén a mindennapos tárolási műveletekig a rendszer rendkívül egyszerűen alkalmazható.A rendszer használatához nincs szükség különleges informatikai ismeretekre és külön, erre a feladatra kijelölt programozóra.

A rendszer használata révén a belső logisztika piacvezetőjének tapasztalatát és szakértelmét fordíthatja előnyre. Még ebben az „alapszintű” alkalmazásban is felismerhetők a gondosan összehangolt rendszermodulok előnyei.

Kis munkaállomás, nagy teljesítmény

Az E-Pick különösen a kisebb munkaállomások esetén megfelelő, mivel ezek így független, offline komissiózó és összeszerelő egységekké válhatnak, amelyek rugalmasan reagálhatnak a rövid távú változásokra és módosításokra. A rendszer központi eleme az érintőképernyős számítógép, amely a csatlakoztatott kiszedőelemeket vezérli és útmutatást nyújt a dolgozónak.

Jelentős hatékonyságbeli növekedés

A körültekintően kialakított grafikus felhasználói felület végigvezeti az összes beállítási és konfigurációs feladaton, így segítségével mindössze néhány óra alatt beüzemelheti a teljes rendszert. A rendszerünk kínálta jelentős előnyöket gyorsan a saját hasznára fordíthatja:

  • Nagyobb hatékonyság a komissiózásban
  • Jobb komissiózási minőség
  • A megrendelés feldolgozásának egyszerű parametrizálása szakaszosan bővíthető

Ha a logisztikai feladatok módosulnak, az E-Pick akkor is perceken belül az új helyzethez igazítható.

A hatékony összeszerelő munkaállomások kiegészítője

A vállalatunk kínálta pick@work az E-Pick kiegészítője, amely egy szoftveres bővítmény segítségével az érintőképernyőn konfigurálható. A rendszer az összeszerelő munkaállomások hatékony koordinálását, az alkotóelemek optimalizálását és a hibák számának minimalizálását teszi lehetővé.Az összeszerelni kívánt alkatrészek tárolási pozícióit a megfelelő sorrendben világítja meg a rendszer, és lépésről-lépésre haladó útmutatást biztosít a kijelzőn az összeszerelésükhöz, ezáltal kezelhetőbbé és hatékonyabbá válik a munka.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése

Select country

Close