Olyan feladathoz keres megoldásokat,amellyel egyes elemeket komissiózhat? Jó híreink vannak: Megtalálta. Az SSI SCHÄFER keresztszalagos válogatója képes egyes termékek válogatására (például: a kötegelt komissiózásban),illetve a visszáruk kezelésére is. A különböző ágazatok (például a csomagküldés, szövetek, élelmiszer, fogyasztói cikkek és e-kereskedelem) ügyfelei a kipróbált és megbízható SSI SCHÄFER rendszerekre támaszkodnak a különböző termékek nagy mennyiségeinek szétválogatásakor.

Split Case Picking: Quergurtsorter

A keresztszalagos válogató rendkívül termékbarát, gyorsan és pontosan válogat. Célhelyként csúszó és szállítótechnológiás szállítószalagok is használhatók. Ezek egymáshoz nagyon közel és rugalmasan rendezhetők el. Az akár 2,5 m/mp-es gyors sebesség azt jelenti, hogy óránkét akár 10 000 elem teljesítmény is elérhető.

Természetesen ügyfeleinkkel konzultálva tervezzük meg számukra a teljes rendszert, valamint folyamatos projektmenedzsmentet biztosítunk. A felhasznált alkotóelemek mindegyike vállalatunktól származik. Az ügyfelek csak nyerhetnek, mivel az SSI SCHÄFER olyan szolgáltató, amely minden szükséges elemet egy forrásból biztosít. Bebizonyítjuk Önnek is, hogy szakértelmünk rendkívül lenyűgöző.

Rendszerünk előnyei:

  • Termékbarát, gyors és pontos válogatás
  • Akár 2,5 m/mp-es sebesség
  • Óránként akár 10 000 árucikkes kimeneti teljesítmény
  • A csúszó és szállítótechnológiás szállítószalagokhoz való közeli és rugalmas elrendezés
Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Video

Select country

Close