Szeretné még tovább növelni a komissiózási folyamat hatékonyságát és megbízhatóságát, és félautomata, papírmentes megoldást keres? Fényvezérléses rendszerünk mindezen előnyöket egyszerre biztosítja:

  • Könnyen használható
  • Megbízható felhasználói útmutatás és jobb komissiózási minőség a megrendelési lista szerint végzett komissiózáshoz képest
  • Rugalmas, online megrendelésfeldolgozás és pontos, online készletkezelés
  • A készlet szabályozása a készletezési funkciók révén

A fényvezérlés használatának köszönhetően a szállítótechnológia és a gyakorlatban már bizonyított anyagáramlás-irányítás az igényeknek megfelelően optimalizálhatja a folyamatokat, és jelentős mértékben csökkentheti a logisztikai költségeket.

A fényvezérléses rendszerek (komissiózási helyenként egy komissiózó felület) a naponta 5-10 elem forgalmú termékek esetén megfelelő megoldások.A vonzó árfekvésű Multilight (több komissiózó hely komissiózó felületenként) az alacsony forgalmú területekre van optimalizálva.

Megbízható, megfelelő komissiózás

Az SSI SCHÄFER fényvezérléses rendszere segítségével szinte a nullára csökkenthetia komissiózási hibákat: Minden tárolórekesz egy-egy jelzőfénnyel és kijelzővel, illetve legalább egy nyugtázó gombbal van felszerelve. Amikor a komissiózó konténer a kiszedési pozícióban van, a rendszer fényjelzéssel jelzi a személyzetnek a megfelelő rekeszt, a megfelelő szám pedig megjelenik a kijelzőn. Az eltávolítási folyamat is a nyugtázó gomb segítségével erősíthető meg.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Papírmentes komissiózás>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF
Video

Select country

Close