A lassan mozgó tételek (C alkatrészekhez) automatikus raktárához csatlakoztatható munkaállomást keres?A sebesség a legfontosabb tényező?

Az áru eljuttatása az emberhez elven működő, kiszedés gyűjtőbe rendszerű munkaállomásainkkal az árucikkek komissiózása gyorsan zajlik: Egyszerre akár 14 megrendelés is feldolgozható a kiszedés gyűjtőbe megoldásunk segítségével! A termékek a jelzett számban szedhetők a munkaállomásra a felső szállítópályán eljuttatott tárolódobozok egyikéből a fényvezérléses technológia által megjelölt rekeszek egyikébe. Miután a rendelés elkészül a rekesz kinyílik, és az árucikkek egy központi gyűjtő szállítópályára csúsznak, amely egy automatikus rakodópontra szállítja azokat.

Megbízható működés az SSI SCHÄFER szakértelmének köszönhetően

Az SSI SCHÄFER modulkínálatából származó szabványos alkotóelemek következetes használatának köszönhetően a komissiózás folyamata megbízható működést biztosít. Rendszerszolgáltatóként az SSI SCHÄFER nagy hangsúlyt fektet az egy forrásból származó átfogó megoldásokra, valamint a rendszerek alkotóelemeinek zökkenőmentes együttműködésére.

Így nem csupán az akár 1000 kiszedés óránként sebességű teljesítményt érheti el a kiszedés gyűjtő technológia használatával, hanem a 14 tárolóhelynek (8 liter/tárhely tárolási térfogat) köszönhetően nagy kapacitású megrendelési puffer is a rendelkezésére áll a munkaállomáson.

Az előnyök:
  • A hibakvóták gyakorlatilag nullára csökkennek
  • A hagyományos komissiózáshoz képest a komissiózási teljesítmény tízszeresére növelése
  • Akár 1000 kiszedés/óra sebesség
  • A termékek maximális biztonságának biztosítása
  • A termékek gondos kezelése
  • A konténerek kezelésének kiküszöbölése
  • Egyértelmű útmutatás a fényvezérlés révén
Ergonómiai koncepció a nagyobb termelékenység érdekében

A kiszedés szállításhoz rendszerű munkaállomás egy másik különleges szolgáltatásaergonómiai koncepciónk, az ergonomics@work!®,  amely egy ügyes kialakítású, a munkaterhelést csökkentő, felülről lefelé irányuló rakodószakasz. Kellemes érintésű fa burkolat fedi a használt felületek hideg fém elemeit, hozzájárulva az alkalmazottak termelékenységéhez.

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Papírmentes komissiózás>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF

Közvetlenül a konténerbe szeretné kiszedni a megrendeléseket?

Örömmel nyújtunk további információkat akiszedés szállításhoz rendszerünkkel kapcsolatban

Select country

Close