A lassan mozgó tételek (C alkatrészekhez) automatikus raktárához csatlakoztatható munkaállomást keres? A megrendeléseket közvetlenül a szállító- és kartondobozokba szeretné kiszedni? Ergonomikusan optimalizált „kiszedés szállításhoz” munkaállomásunkat kifejezetten erre a feladatra terveztük, és különösen hatékonyan valósítja meg az áru eljuttatása az emberhez komissiózási folyamatot. Érthető felhasználói útmutatás és a célhelyeket azonosító fényvezérlés biztosítja a lehető legjobb komissiózási minőséget. Választható funkciók például a hatékony raktártömörítést és a leltárazást szolgáló alkalmazások.

Az előnyök:
  • A hibák száma gyakorlatilag a nullára csökken
  • A hagyományos komissiózáshoz képest a komissiózási teljesítmény tízszeresére növelése
  • Akár 1000 kiszedés óránként sebességű komissiózás
  • A lehető leggondosabban kezelt termékek
  • Komissiózás közvetlenül a megrendelés konténerébe
  • Az egységek azonnali elrendezése és igazítása a konténerbe
Megbízható működés az SSI SCHÄFER szakértelmének köszönhetően

Az SSI SCHÄFER modulkínálatából származó szabványos alkotóelemek következetes használatának köszönhetően a komissiózás folyamata megbízható működést biztosít. Rendszerszolgáltató lévén az SSI SCHÄFER az átfogó megoldásokat, valamint a rendszerek alkotóelemeinek zökkenőmentes együttműködését helyezi az előtérbe. A világ minden táján elérhető szervizszolgáltatásunk biztosítja a szükséges támogatást és a rendelkezésre állást.  

Ergonómiai koncepció a nagyobb termelékenység érdekében
A kiszedés szállításhoz rendszerű munkaállomás egy másik különleges szolgáltatása ergonómiai koncepciónk, az ergonomics@work!®, amely egy ügyes kialakítású, a munkaterhelést csökkentő, felülről lefelé irányuló rakodószakasz. Kellemes érintésű fa burkolat fedi a használt felületek hideg fém elemeit, hozzájárulva az alkalmazottak termelékenységéhez.

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Papírmentes komissiózás>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF
Video
Esettanulmányok
Esettanulmányok

Select country

Close