A félautomata párhuzamos komissiózó rendszerünk (PPS) olyan komissiózó rendszer, amely a nagy forgalmú, automatikusan nem feldolgozható termékek, valamint a közepes forgalmú és lassan mozgó termékek esetén ideális megoldás: a komissiózást végző alkalmazottak rádiófrekvenciás terminálokon keresztül kapják meg azon információkat, amelyek a kívánt árucikkek a konténerekből a feltöltőmodulba való elhelyezéséhez szükségesek. Azon rekeszt, amelybe a megrendelést ki kell szedni a Fényvezérléses komissiózó felületek jelenítik meg.

Rendszerszolgáltatóként, szakértőként és a belső logisztika piacvezetőjeként az SSI SCHÄFER mindent egy forrásból biztosít ehhez a rendszerhez, a konténerektől a technológián keresztül a kezelőszoftverig. Sokéves tapasztalatunk biztosítja a gyors megvalósítást és az alkotóelemek zökkenőmentes együttműködését.

Mivel egyszerre több alkalmazott végezheti a különböző megrendelések komissiózását egyetlen feltöltőmodulnál, a PPS révén jóval nagyobb teljesítmény valósítható meg.

Költséghatékony megoldás és a megrendelések gyors feldolgozása

A PPS a következő előnyöket biztosítja ügyfeleinknek:
  • A rendelések lehető leggyorsabb átfutása a párhuzamos feldolgozásnak köszönhetően
  • A megrendelések hatékony feldolgozása a programvezérelt optimalizálás segítségével
  • Kiváló minőségű munkaállomások a komissiózási zónában az ergonomikus kialakításnak köszönhetően
  • Rövid képzési idők és kiváló komissiózási minőség az intelligens felhasználói útmutatásnak köszönhetően
  • Rövid értékcsökkenési idő

A párhuzamos komissiózó rendszer segítségével kezelhetők, szabályozhatók és ellenőrizhetők a megrendelések a raktár irányítási rendszerében, majd kezdhető meg optimális feldolgozásuk a raktárt irányító számítógép által. Ezt követően a rendszer a különböző megrendeléseket párhuzamosan juttatja el a megfelelő területre. A teljesítmény jelentős növekedése részben a megrendelések hatékony összeállításának köszönhető (kötegelt feldolgozás).

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Párhuzamos komissiózó rendszer>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF

Select country

Close