Ha a komissiózást kézzel végzik a raktárban, és olyan módszert keres, amellyel hatékonyabban irányíthatná az alkalmazottakat, az SSI SCHÄFER rádiófrekvenciás komissiózása az ideális megoldás.

A technológiához hasonlóan, az SSI SCHÄFER a logisztikai szoftvert és a raktárrendszerrel való kapcsolathoz szükséges elemeket is biztosítja. A belső logisztika szakértőjeként számtalan kisebb és nagyobb léptékű projekt megvalósítása során szereztük hosszú évekre visszatekintő tapasztalatunkat. Folyamatosan az ügyfelek igényeire, illetve olyan átfogó rendszerek megvalósítása iránti igényre összpontosítunk, amelyek hatékonyabbá teszi az ügyfelek raktárait és sikeresebbé vállalatukat.

Mobil párbeszéd a raktári személyzettel

A mobil felhasználói felületeknek (UIM) köszönhetően rádiós adatátvitel teszi lehetővé az adatok továbbítását az egyes terminálok között. Ennek során rendszerünk hardverfüggetlen felhasználói párbeszédpaneleket alkalmaz. A rádiófrekvenciás komissiózás megvalósítható „önálló”, illetve online, a rendszerhez kapcsolt megoldásként. A szórt spektrumon alapulva a hálózat használható a központi kiszolgálóhoz csatlakozó kézi és a villás emelőkre szerelt, állandó terminálokkal egyaránt.

A mobil UIM segítségével számos alkalmazási területen biztosítható a kiváló hatékonyság.
  • Beérkező áruk regisztrálása
  • Komissiózás (ember eljuttatása az áruhoz)
  • Raktárkészlet
  • Villás emelőket vezérlő rendszerek
  • Lerakodás ellenőrzése

 

 

Online mindenhol: hordozható, rádiófrekvenciás terminálunk révén

A beolvasóhoz csatlakoztatható RF terminált a komissiózást végző alkalmazottak egyszerűen a karjukon hordozhatják a tevékenység végzése során. Munkatársai így bárhol fogadni képesek a megrendeléseket, közvetlenül a kijelzőről olvashatják le a megrendelésre vonatkozó adatokat, majd nyugtázhatják az RF terminálon. A kiszolgálóra való rádiós adatátvitelt hozzáférési pontokon keresztül biztosítja a rendszer.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Papírmentes komissiózás>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF

Select country

Close