Ha tapasztalt tanácsadó partnert keres a szállítórendszerek területén, számíthat az SSI SCHÄFER szolgáltatásaira. Kérdéseire a megfelelő válaszokat adjuk.

A belső logisztikai kihívások különböző módokon oldhatók meg. Az SSI SCHÄFER átfogó szolgáltatásainak egyedi választéka révén a megfelelő és a leghatékonyabb megoldást tudjuk biztosítani a különböző alternatívák közül. Független attól, hogy raklapokat, kötegelt árut vagy használt kartondobozokat szeretne-e szállítani.

Szállítórendszereinket természetesen komissiózó rendszerekbe és teljesen automatikus raktárrendszerekbe is integráljuk(pl.: kisalkatrész- vagy emelt raklapos állványrendszerekbe), amelyek szintén a választékunk részét képezik.

Számos nemzetközi, szállítórendszerek tervezését és megvalósítását célzó projektből nyert szakértelmünk és készségeink csak hasznára válhatnak. Az SSI SCHÄFER mindent egy forrásból biztosít a szállítóeszközöktől kezdve a vezérlőeszközökig és szállítótechnológiáig. Alkotóelemeink kiváló minősége és kompatibilitása biztosítja a teljes rendszer problémamentes futtatását és a befektetés biztonságát.

Előnyök az ügyfelek számára:

  • Teljes megoldások egyetlen forrásból
  • A megoldások egyedi és széles választéka gyakorlatilag minden árutípushoz és szállítóeszközhöz
  • Folyamatos termelékenység a megbízható alkotóelemeknek köszönhetően
  • Magas szintű hatékonyság és átfutási teljesítmény a legújabb technológiának köszönhetően

Ott ahol az emberek közvetlenül kapcsolatba kerülnek szállítórendszereinkkel, nagy hangsúlyt fektetünk az ergonómiai tényezőkre. Ergonómiai koncepciónk, az ergonomics@work!® kényelmesebb kezelőfelületeket, így nagyobb termelékenységet biztosít a hideg fémfelületek műanyag és fa borításának, valamint a zajcsökkentő csendes szállítótechnológiának köszönhetően.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Szállítórendszerek>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF
  • Alkotóelemeink katalógusa>>PDF

Select country

Close