Translog Trolley

Bizonyos termékek leghatékonyabban és legkíméletesebben a függesztett szállítópályán szállíthatók. Ez a helyzet nem csak a divatiparban fordul elő, hanem sok egyéb terméknél is. A függesztett szállítópályás technológiánk a különböző ágazatok széles körében alkalmazható. Segítünk megtalálni az ideális anyagáramlási megoldást speciális termékeihez és raktár-kialakításához. Függesztett szállítópálya-rendszerünk különböző változatai megtalálhatók, a manuálistól a teljesen automatizáltig.

Függesztett szállítópálya technológia különböző alkalmazásokra:

SSI Translog Single – Clip Conveyor

Az SSI Translog Carrier a moduláris szállítópálya rendszerek lényege és rendkívül sokoldalú. Különféle áruk szállítására alkalmas 5 kg súlyhatárig. Sokoldalúságának titka a különböző terhelhetőségű akasztókban rejlik, amiket szükség esetén össze lehet kapcsolni a hordozóelemekkel.

Vállfán lógó ruhák szállításához egy szabványos, de sokoldalú megoldást ajánlunk: SSI Translog Single. Miután számos elem és alkatrész közül választhatunk, így szinte bármilyen raktári elrendezést ki tudunk alakítani az Ön számára. Továbbá, a rendszer kompatibilis más gépekkel és berendezésekkel, pl. csomagológépek.

SSI Translog Trolley a legfrissebb kiegészítése a függesztett szállítópálya-modul kínálatunknak. Ez lehetővé teszi manuális, félautomata és teljesen automatizált anyagáramlási elrendezés kialakítását. Elemei rendkívül stabilak, és a standard változatban akár 50 kg teher szállítására is alkalmas, valamint kérésre ezt 105 kg-ig meg lehet emelni.

Ha érdekli az átfogó komissiózási és szortírozási technológia, kérem, nézze meg a mi Fulfilment Factory-nkat. Ez egy többcsatornás elosztási megoldás a széles áruválaszték kezelésére.

Egy függesztett szállítópálya felépítése szakmai konzultációt igényel. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el, hogy raktárát milyen feladatok ellátására szeretné kialakítani. Írjon nekünk, vagy híjon minket, hogy tapasztalt szakmai tanácsadónk felvehesse Önnel a kapcsolatot!

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Függesztett szállítópálya
Függesztett szállítópálya

Select country

Close