Görgős konténereket használ a raktárban vagy az áruk szállításához, és még hatékonyabban szeretné ezeket a rendszerbe integrálni?

Az SSI SCHÄFER görgős konténerek szállítására szolgáló szállítórendszereivel ez egyszerűen megoldható. Az összes többi, szállítótechnológiával kapcsolatos termékhez hasonlóan a legnagyobb hangsúlyt itt is a bizonyított minőségre és az alkotóelemek maximális kompatibilitására helyezzük. Csak így biztosíthatók a rendszerben a problémamentes és hatékony folyamatok.

 

Magas szintű automatizálás a maximális teljesítmény érdekében

A görgős konténerek szállítórendszerei különösen fontosak, amikor csomagoló és válogatótechnológiával (például a Schäfer Case Picking rendszerrel) rendelkező automatikus raktárrendszerekhez csatlakoznak.

A görgős konténerszállító technológia és az áruk közvetlenül a görgős konténerekbe való automatikus töltését vagy rakodását szolgáló rendszer integrálásával egy további lépést iktathat ki, és ismét jelentősen növelheti a teljesítményt.

Ha érdeklődik a görgős konténerszállító rendszerek iránt, az SSI SCHÄFER hiánytalanul képes biztosítani egy hatékony rendszer megvalósításához szükséges alkotóelemeket. Sok éves tapasztalatunk felhasználásával a tervezéstől és tanácsadástól kezdve a technológián keresztül, egészen az alkotóelemek vezérléséig és integrálásáig mindent egy forrásból biztosítunk, és ami a legfontosabb, mindezeket saját magunk gyártjuk.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Szállítórendszerek>>PDF
  • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF
  • Alkotóelemeink katalógusa>>PDF

Select country

Close