Olyan szállítórendszer-megoldást keres, amely a lehető leghatékonyabban és legintelligensebben szállítja, válogatja, és tárolja be a konténereket, kartondobozokat vagy tálcákat a raktárban? Az FT+ révén az SSI SCHÄFER rendkívül rugalmas és költséghatékony rendszert biztosít.

Az FT+ a világ legnagyobb könnyűszerkezetes szállítótechnológiai rendszere, amely teljes mértékben moduláris és alakítható elemekből áll.

Fejlesztése a legszigorúbb gazdaságossági feltételeknek megfelelően zajlik. A rugalmas teljesítményvezérlésnek, a magas terhelés- és teljesítményértékeknek köszönhetően, a felhasznált alkatrészek számának csökkentését és a moduláris kialakítást kompromisszumok nélkül lehetett megvalósítani.

A rendszer használatának gyakorlatilag nincsenek határai: a raktárautomatizálástól kezdve a gyártásig (a munkaállomások és a tárolórendszerek közötti kapcsolat) és a gépek integrálásáig mindenütt használható. Az ügyfél sajátos igényeinek megfelelő módosítások kivitelezése az SSI SCHÄFER számára magától értetődő.

Az előnyök:

 • Gyors:
  Teljesítménye akár 6 000 egység/óra
 • Rugalmas:
  Az alakítható teljesítményvezérlésnek köszönhetően
 • Költséghatékony:
  Alacsony üzemeltetési költség, egyszerű karbantartás
  a szabványosított, moduláris kialakításnak köszönhetően
 • Megbízható:
  Akár 50 kg-os terheléshez elegendő energiatartalék

Az átfutás a kívánt teljesítményi követelményeknek megfelelően vezérelhető. FT+ rendszerünk sebessége a másodpercenkénti 0,2 és 2 m közötti sebességtartományban bármilyen értékre beállítható. Görgős és szállítószalagos szállítótechnológiát használunk, és ahol szükséges, mindezt nulla nyomáson valósítjuk meg. A görgők közötti intelligens, decentralizáltan vezérelt érzékelők és fényakadályok biztosítják a nagyobb energiahatékonyságot. Az egyes szakaszok csak akkor mozognak, amikor szükséges. Az alkatrészek változatosságának csökkentése a tárolt cserealkatrészek számának csökkentését is jelenti. Ezzel idő, tér, karbantartási és javítási idő takarítható meg. A könnyűszerkezetes kialakítás ellenére akár 50 kg-os teher szállítása is lehetséges.

FT+ bővítmények:

 • Áramlásirányítás:
  A szűk keresztmetszetet jelentő pontok dinamikus áramlásirányítása a szállítóutak intelligens vezérlésének révén növeli a teljesítményt.
 • Ergonomikus optimalizálás: ergonomics@work!® elképzelésünknek köszönhetően
 • Csendes szállítótechnológia: Körülbelül 80%-kal alacsonyabb zajszint, az átlagos társalgás szintjén
 • Hűtött áruk szállítótechnológiája: Akár -30 °C-os környezetben is használható
Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
 • Szállítórendszerek>>PDF
 • SSI SCHÄFER automatizálás>>PDF
 • Alkotóelemeink katalógusa>>PDF
Video
Esettanulmányok
Esettanulmányok

Select country

Close