Cserealkatrészek

Ha cserealkatrészre van szüksége, üzleti partnerünkként átfogó cserealkatrész-szolgáltatásban részesül a nap minden órájában, bárhol a világon. A szolgáltatásaink kiterjednek a cserealkatrészek-megrendelések feldolgozásra és teljesítésére, a cserealkatrészlisták és -csomagok összeállítására, valamint a cserealkatrészek javítására. Karbantartási és a helyszíni szolgáltatásainknak köszönhetően a cserealkatrészek beszerelését is elvégezzük.

Rendeléseit a nap 24 órájában fogadjuk. A cserealkatrészek kiszállítását gyorsan, garantált határidővel, rögzített árakon vállaljuk.

Karbantartás

Az SSI SCHÄFER különböző, szabadon választható karbantartási modelleket kínál: megelőző karbantartási ellenőrzések rögzített árakon, időszakos vizsgálatok vagy karbantartás megrendelésre, teljes vagy támogató funkciók. A folyamat során a karbantartást a szállítótechnológiához kapcsolódó összes terméken elvégezzük, az állványrendszertől a betároló és visszakereső berendezésekig, akkor is, ha ezeket nem az SSI SCHÄFER szállította.

A karbantartási munkákat minden esetben az SSI SCHÄFER képzett munkatársai hajtják végre, például bejegyzett műszaki ellenőrök. A karbantartás része az üzem szemrevételezéses és hangon alapuló ellenőrzése, függetlenül attól, mechanikus vagy elektromos berendezésekről van szó.

A karbantartás részeként ekkor orvosoljuk a lehetséges hibákat, és ahol szükséges elvégezzük a balesetek megelőzésére vonatkozó szabályozásokkal kapcsolatos beállításokat és ellenőrzéseket. Így a helyszín adta lehetőségeknek megfelelően optimalizáljuk a teljes üzem teljesítményét.

Wartung vor Ort durch SSI SCHÄFER-Mitarbeiter

A helyszínen biztosított szolgáltatás

Ha szakembereink segítségére mégis a helyszínen van szüksége, mert a probléma nem oldható meg telefonon vagy távoli diagnosztika eszközök segítségével, az SSI SCHÄFER rövid és garantált válaszidőn belül a rendelkezésére áll. Ennek érdekében, minden területen egyszerre több mérnökünk is készenlétben áll.

A vállalati hibaelhárítást így gyorsan és hatékonyan, a meghatározott mechanizmusokkal összhangban végezzük el. Átfogó jelentés zár le minden kihívást és biztosítja egyben a szükséges átláthatóságot.

Távoli szolgáltatás

A közvetlen VPN kapcsolatnak köszönhetően szakértőink távolról képesek észlelni a lehetséges problémákat, és megoldani azokat. Ha a helyzet mégis egy mérnök helyszíni jelenlétét követeli meg, kiküldetésüket egy meghatározott eljárási rendet követve kezdeményezzük. Az SSI SCHÄFER garantáltan rövid válaszidőt biztosít.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Ügyfélszolgálat és támogatás>> PDF
Ágazatspecifikus referenciáink
Irodabútor, írószer, iroda-berendezés
Irodabútor, írószer, iroda-berendezés

>>>

Select country

Close