Az elmúlt húsz évben a szoftverek egyre fontosabbá váltak, mint az üzemek kritikus alkotóelemei.

Az alkalmazottak és az üzem közötti kommunikáció kulcsfontosságú tényezőinek számítanak a manuálisan és az automatikusan irányított raktárakban egyaránt.

Az SSI SCHÄFER ezért döntött úgy néhány éve, hogy külön részleget hoz létre a szervezeten belül, amely képesített szoftvermérnökei révén nyújt támogatást az ügyfelek üzemei számára.

Munkatársaink a nap minden órájában rendelkezésre állnak, és egyetlen feladatuk az ügyfelek a szoftverekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseinek megválaszolása.

Szolgáltatásaink az üzemeltetéssel kapcsolatos kérdésektől, a hibák okozta problémák kezelésén keresztül szoftvereink meglévő rendszerek új üzleti folyamataival való bővítéséig terjednek.

A meglévő rendszerek frissítése a legújabb kiadásokra az üzem naprakészen való tartása érdekében természetesen az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatás része.

Ezenkívül támogatást biztosítunk a csatlakozó rendszerekkel (például adatbázisokkal, operációs rendszerekkel vagy egy harmadik fél által szállított rendszerrel) való integráláshoz, így biztosítjuk az elsődleges célt – az üzem rendelkezésre állását.

  • A nap minden órájában elérhető, képesített mérnökök
  • A világ minden táján elérhető, helyi támogatócsapatok
  • Ügyfeleink nyelvét beszélő és kultúráját ismerő képzett alkalmazottak
  • Hálózaton keresztüli szoftveres támogatás az SSI SCHÄFER más részlegekről származó fejlesztőcsapatainak segítségével (például mechanikus alkotóelemek).
  • Harmadik féltől származó adatbázisok és operációs rendszerek integrálása.
  • Az ügyfelek rendszereinek integrálása az SSI SCHÄFER támogatási hálózatba az online támogató szolgáltatások biztosítása érdekében.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Ügyfélszolgálat és támogatás>> PDF
Ágazatspecifikus referenciáink
Irodabútor, írószer, iroda-berendezés
Irodabútor, írószer, iroda-berendezés

>>>

Select country

Close