Abban a valószínűtlen esetben, amikor az SSI SCHÄFER által kivitelezett üzem vagy berendezés mégis meghibásodna, szervizelési szolgáltatásunk a nap 24 órájában, az év 365 napján ügyfeleink rendelkezésére áll. Először szakértő mérnökeinkkel és termékmenedzsereinkkel beszélhet telefonon, akik részletes tanácsot adnak a meghibásodás elhárítására vonatkozóan.

 

A közvetlen VPN kapcsolatnak köszönhetően szakértőink távolról képesek észlelni a lehetséges problémákat, és megoldani azokat. Ha a helyzet mégis egy mérnök helyszíni jelenlétét követeli meg, kiküldetésüket, egy meghatározott eljárási rendet követve kezdeményezzük. Az SSI SCHÄFER garantáltan rövid válaszidőt biztosít.

Ezenkívül az IT rendszerek megelőző karbantartása biztosítja, hogy egyáltalán ne forduljanak elő hibák: a rendszerek folyamatos megfigyelése biztosítja, hogy a kritikus paraméterek határértékeinek túllépéséről a mérnökök azonnal tudomást szerezzenek. A kapcsolódó statisztikák és jelentések révén pontos áttekintést nyerünk, és elősegítjük a magas szintű nyomonkövethetőséget.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Ügyfélszolgálat és támogatás>> PDF
Ágazatspecifikus referenciáink
Irodabútor, írószer, iroda-berendezés
Irodabútor, írószer, iroda-berendezés

>>>

Select country

Close