Minősített szolgáltatási terjedelmünkkel teljes körű megoldási kompetenciát kínálunk egy kézből számítástechnikai projektekhez: a tanácsadástól a folyamatoptimalizálásig, a számítástechnikai hardver műszaki alkotórészein keresztül egészen a megvalósításig, valamint a logisztikai SAP-termékek vevőspecifikus testreszabásáig.

Szolgáltatási kínálatunk

  • Teljes körű logisztikai megoldások egy minősített SAP-partnertől
  • Moduláris megoldási kompetencia manuális és teljesen automatikus raktárakhoz
  • Logisztikai kompetencia az SAP LES/TRM és EWM moduljaival
  • Egyszerű és összetett feladatok megoldása
  • SAP-megoldások közepes méretű vállalatok és nemzetközi konszernek számára
  • Átlátható folyamatok és az illesztőfelületek standardizálása
  • Átfogó tanácsadás az Ön számítógépes logisztikai rendszerének tervezésnél és megvalósításánál
  • Mellék- és kiegészítő folyamatok figyelembevétele
  • Kapcsolódó ERP-modulokra gyakorolt hatások elemzése

Minősített SAP-kompetencia

Stratégiai SAP-szervizpartnerként támogatjuk Önt az SAP-termékek kiválasztásánál, bevezetésénél és üzembe helyezésénél. Kompetenciánkkal már számos ágazatban valósítottunk meg sikeresen különböző rendszereket. A minősítés által még szorosabb kapcsolatba kerültünk az SAP ágazatspecifikus megoldáscsomagjainak fejlesztési és minősítési folyamataival. Vevőinknek magas színvonalú rendszerbiztonságot kínálunk, továbbá tapasztalt, az SAP által igazolt, a legújabb technológia szerinti számítógépes kompetenciával rendelkező megvalósítási partnerként állunk rendelkezésére.

Szolgáltatásunkat az Ön igénye határozza meg

Raktározási koncepciójától függően különböző szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk annak érdekében, hogy kívánságait valóra váltsuk és projektjét sikeresen megvalósítsuk. A kitűzött feladatnak megfelelően az SAP-megoldások közül az SAP Extended Warehouse Management (EWM) vagy az SAP LES/TRM modult alkalmazzuk. Kérésre az SAP-megoldás teljes bevezetését átvállaljuk a kezdeti rendszer-konfigurációtól kezdve, a teljes körű testreszabáson keresztül, egészen az egyedi bővítések fejlesztéséig és a rendszer illesztőfelületeinek beállításáig, az Ön projektspecifikus igényeinek megfelelően.

360°-os rálátás. 100%-os megoldás.

Értékorientált tanácsadásunk keretein belül támogatjuk Önt a megfelelő szoftvermegoldás kiválasztásánál, figyelembe véve a logisztikai igényeket és számítástechnikai stratégiákat. Valamennyi projekt középpontjában a folyamatok kialakítása és összjátéka áll. Azzal a céllal elemezzük és optimalizáljuk rendszerének logisztikai funkcióit, hogy a hatékony függőleges és vízszintes integráció által a rendszer határain túl is tartós ellátásilánc-menedzsment folyamatokat nyújthassunk Önnek, vevőinek és szállítóinak. Értéktöbbletet nem csupán a különböző technikák és az automatizáció összekapcsolása által teremtünk, hanem elsősorban a specifikus dizájn, technológiai integráció, valamint az általános SAP ERP folyamatok funkcióinak irányítása tükrözi a kitűnő megoldások megvalósítására irányuló igényünket.

A különböző ágazatokban megvalósított, összetett EWM-projektek során szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően széles körű speciális és egyedi megoldások közül válogathatunk. Ismerje meg az SAP-megoldásokat a vállalat Giebelstadt-i telephelyén működő technológiai központunkban kiválasztott demonstrációs folyamatok során, valamint kérjen tanácsot számítástechnikai szakembereinktől az élő bemutatók alkalmával.

Grafik 360°
Az Ön kapcsolattartója
Az Ön kapcsolattartója

Andreas Simon
Head of SAP Consulting
+49 9334 979 - 5432

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Az Ön kapcsolattartója
Az Ön kapcsolattartója

Martin Fröschl
Team Leader SAP Projects
+49 9334 979 - 146

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

SAP Partner Logo
Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
Information on video
Voccolect und Warehouse Logistics Logos

Select country

Close