Amit képviselünk:

A következők az értékesítési területre és a kereskedelmi és ipari munkaállomásokra is érvényesek: csak az eredmény számít. Az emberek alkotják mindennek a középpontját. A munkakörnyezetnek ezért meg kell felelnie az alkalmazottak igényeinek és rendkívül hatékonynak kell lennie.

Ez az oka annak, hogy ergonomikus és a teljesítményt növelő megoldásokat fejlesztünk ki és valósítunk meg. Széles kínálatot biztosító gyártóként az egyéni és innovatív termékeket a legmagasabb szintű szolgáltatással ötvözzük.  

Erősségeink:

Termékeinket teljes mértékben helyben készítjük, tanácsadó szolgáltatásainkat az adott helyzethez igazítjuk és mindig az adott feladatra összpontosítunk.

Az anyagszekrényektől a szerszám- és gépszekrényekig, a kisalkatrész-tárolóktól a teljes állványrendszerekig, a munkapadoktól a szállítóeszközökig és létrákig, az étkezdei berendezésektől az adminisztrációs épületek felszereléséig egészen a vezetőség szintjéig – gyakorlati tapasztalat ihlette berendezéseinket és létesítményeinket teljes rendszerként biztosítjuk.

Termékeink ergonomikus optimalizálását az SSI SCHÄFER előírásainak megfelelően végezzük.

Az ergonómia a növekvő hatékonyság alapjaként hagyományosan termékeink és szolgáltatásaink középpontja: a Lagerfix tároló az SSI SCHÄFER világhírű termékévé vált, és 1953 óta biztosít rendet a kereskedelmi munkaállomásokon.

Az ügyfélnek nyújtott előny:

Nagyobb termelékenység és hatékonyság a munkaállomásokon az innovációnak és ergonómiának köszönhetően.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

További információk
További információk
  • Műhely- és üzemberendezés>>PDF
  • Műhely- és üzemberendezés>>PDF
  • safe@work>> PDF
Irodabútor, íróasztal, iroda-berendezés
Irodabútor, íróasztal, iroda-berendezés

>>>

Select country

Close