Az ergonomikus munkaállomások a kiváló teljesítmény, a tökéletes minőség és a hatékony, költségtakarékos folyamatok kulcsai. Az ergonomics@work!® és megvalósítása a beérkező áruktól a termelésen és az összeállításon keresztül a komissiózásig és a visszáru feldolgozásáig az SSI SCHÄFER iparágvezető megoldása. Az ergonomics@work!® munkaállomások minden nap újra és újra bizonyítanak, ami nem pusztán átlagosan 20%-os teljesítménybeli növekedést jelent, hanem csökkenek a költségeket és javul a minőség is.

Az SSI SCHÄFER másoknál sokkal korábban ismerte fel az ergonómia alapvető fontosságát. A híres „Schäfer dobozok” – a Lagerfix dobozok a körültekintően megtervezett ergonómia eredménye. Az SSI SCHÄFER jelenleg az ergonomikus munkaállomások legszélesebb és legfejlettebb választékával rendelkezik a raktárak és gyárak számára.

Hiszen még a raktárautomatizálás technológiájának korában is az emberi teljesítmény határozza meg a minőséget, a teljesítményt és a szállítási időket. Legyen szó raktárról, a gyártásról vagy iroda munkáról, az értéknövelő lánc kulcsfeladatait maga a személyzet végzi.

Az ergonomics@work!® elképzelés, többek között, a következők áll:
  • Kisebb erőfeszítést igénylő anyagáramlás
  • A vezérlőelemek és kijelzők optimális elrendezése
  • Érthető, egyszerű és logikus felhasználói útmutatás
  • Természetes, bőrbarát, mégis robusztus anyagok
  • Halk működés
  • Integrált hibaészlelés és hibaelhárítási támogatás

 

További információkat az SSI SCHÄFER innovatív, ergonomikus munkaállomásairól itt talál:

Az ergonomics@work!® természetesen figyelembe veszi a tényt, hogy az ergonómia túlmutat a közvetlen munkaállomáson. Az SSI SCHÄFER rendkívül halk szállítótechnológiája ideális megoldás a szállítótechnológia keltette zaj csökkentésére a munkaállomáson és annak környezetében.  Kezelőrendszereink szintén kiváló példát jelentenek: segítségükkel levesszük a fizikailag megerőltető és monoton tevékenységek terhét az alkalmazottak válláról.

Az ergonomics@work elképzelés az SSI SCHÄFER informatikai megoldásai között is helyet kapott. A könnyen elsajátítható működtetés és az ergonomikus alapelveknek megfelelően kialakított képernyőelrendezések többet jelentenek a tájékozódás és az áttekinthetőség megkönnyítésénél: csökkentik a képzési időket, meggátolják a helytelen használatot és felgyorsítják a működtetést is.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

További információk
További információk
  • Ergonomikus munkaállomás rendszerek>>PDF

Select country

Close