Egy átlagos raktári munkaállomáson összesen akár egy tonna vagy még nagyobb súlyú árukat mozgatnak meg a dolgozók az egyes műszakok során. Óránként több száz mozdulattal és művelettel minden a hatékonyságon, a minőségen és a sebességen múlik. Az SSI SCHÄFER ergonomics@work!® munkaállomásai naponta 50-200 euró költséget takarítanak meg, és így a befektetés kiváló megtérülését biztosítják.

Az ergonomics@work!® koncepciónak megfelelően, kimondottan a beérkező áruk feldolgozásához létrehozott munkaállomás bizonyítottan 15%-os, de akár ennél nagyobb növekedést is elérhet a termelékenységhez társuló költségmegtakarítás révén. Ezenkívül nagy mértékben hozzájárul a fizikai terhelés csökkentéséhez, ami rendkívül fontos szempont a beérkező áruk területén.

Tudjon meg többet az SSI SCHÄFER optimalizált, beérkező áruk feldolgozására szolgáló munkaállomásáról.

A komissiózás során, különösen az áru eljuttatása az emberhez alapelv használatakor, a munkaállomás ergonómiája kritikus tényező a teljesítményszintek meghatározásában. Csak az SSI SCHÄFER olyan munkaállomásokkal rendelkezik, amelyeken az árukat döntve adagolja a rendszer, hogy könnyen kezelhetők legyenek, és a felhasználót nem csupán mutatókkal, kijelzőkkel és tökéletesen ergonomikus fényjelzéssel irányítja, hanem védi is a helytelen használat ellen. Ezért az SSI SCHÄFER ergonomics@work!® komissiózó állomásain a tényleges ipari felhasználásban elért 700-1000 kiszedés/óra sebesség valódi érték, nem csupán egy elméleti marketingfogás.

Tudjon meg többet az ergonomics@work!® elképzelést használó komissiózó munkaállomások széles választékáról.

A raktári logisztika egyik legnagyobb kihívást jelentő folyamata a visszáruk feldolgozása. A csomagküldéssel foglalkozó vállalatoknál ez különösen igaz – ez a műveletsor ugyanolyan fontos, mint a beérkező áruk feldolgozását szolgáló, valamint a komissiózási tevékenységek. Az SSI SCHÄFER ezért ezen a területen is biztosít megoldásokat az ergonomics@work!® elképzelésnek megfelelően.

Tudjon meg többet a visszárukezelés alfolyamatainak az innovatív és ergonomikus munkaállomásnak köszönhető intelligens integrálásáról.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

További információk
További információk
  • Ergonomikus munkaállomás rendszerek>>PDF

Select country

Close