Az SSI SCHÄFER asztalrendszerek a korszerű, funkcionális és ergonomikus kivitelezést kiváló minőségű felépítéssel és kiemelkedő értékkel ötvözik.

Termékválasztékunk középpontjában a különböző asztalrendszerek állnak, amelyek mindegyike saját alapkialakítással rendelkezik. Az asztalrendszerek némelyike színes oldallappal is kapható, amelyek egyedi, vonzó külsőt kölcsönöznek a kialakításnak.

A számos színben kapható konferenciaasztalok és tárolóeszközök választéka a rendszer tökéletes külső megjelenését biztosítják. Tekintse meg példáinkat, amelyek néhány általános irodai elrendezést mutatnak be.

  • ÁTTEKINTÉS
  • PLANTEC
  • COMBITEC
  • PLANOVA
  • NOVATEC
  • YAZZO
  • TÁROLÓK
  • BŐVÍTŐELEMEK
PLANTEC Tischsystem

PLANTEC – a végletekig letisztult, de továbbra is szabadon variálható.

A COMBITEC változatos formaválasztékával lehetővé teszi, hogy a berendezést optimálisan, a modern munkakörnyezet igényeinek megfelelően alakítsa ki.

A PLANOVA 2500 az átfogó bútormegoldások előnyeit biztosítja. Számos különböző módon bővíthető, hatásos ergonómiát nyújt és ideálisan megfelel a számítógépes munkakörnyezetek számára. Színes díszítősávok hangsúlyozzák a kiváló minőségű esztétikát. A szilárd C-lábú keretkialakítás hosszú élettartamot biztosít.

A NOVATEC kiváló minőségű termékválasztékot kínál az igényesek számára. A kialakításában időtlenül elegáns, maximális funkcionalitást és ergonómiát biztosít.

A YAZZO révén a kialakítás és a stílus veszi át a főszerepet: Korszerű, formatervezett alap kivételesen stílusos külsőt kölcsönöz a rendszernek. Egyéni és üvegből készült munkalapok hangsúlyozzák a kialakítás magas színvonalát.

Stílusos tárolóeszközeink tökéletes kiegészítői asztali rendszereinknek. A tárolók anyagaikban és színeikben is kiegészítik az asztalokat, így többféle módon kombinálhatók.

Munkakörnyezetét könnyedén bővítheti az asztalokhoz kapható kiegészítőkkel és kapcsoló elemekkel. Formák széles választéka teszi lehetővé az egyes alkalmazás területek és helyiségek elrendezésének rugalmas testre szabását.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Select country

Close