Testreszabott, költséghatékony, kiváló minőségű termékek biztosítása hosszú várakozási idő nélkül: ez napjaink piaca által a vállalatok egyre szűkülő versenyelőnyével szemben támasztott kihívás. Hogyan küszöbölhető ki azonban a veszteség, csökkenthető az átfutási idő és növelhető a termelékenység szintje? Ezen témakörök merülnek fel a leggyakrabban a lean gyártás vonatkozásában.

A lehetséges megtakarítások után kutatva a „lean vezetés” hatékony stratégiának bizonyult a termelési teljesítmény növelésére és a költségnyomás csökkentésére. A lean gyártás nem egy önálló elképzelés, hanem filozófia, amely az összes szükségtelen munkafolyamat kiküszöbölésére vagy a termelésben jelentkező veszteségek elkerülésére törekszik az intelligensebb szervezés révén. Filozófia, amelyet az SSI SCHÄFER alapelvvé emelt.

A Mire van szüksége az ügyfélnek? kérdésre alapozva a lean struktúrák megvalósításán van a hangsúly, a Toyota alapelvei alapján. Itt a központi megközelítés a teljes termelési rendszer értékfolyamának az optimalizálásán fekszik. Az elért állapotot ezután folyamatosan tesztelik a további optimalizálási megközelítések érdekében.

Azonban csak néhányan értik meg, mit is jelentenek a lean folyamatok és hogyan valósulnak meg azok a teljes értéklánc mentén. Az SSI SCHÄFER tudja. A belső logisztika területén piacvezető rendszerszolgáltatóként a lean termeléshez szükséges megoldásokat biztosítunk. Akár nagy vagy közepes méretű vállalatról, akár műhelyről van szó – növeljük hatékonyságát.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

További információk
További információk
  • Műhely- és üzemberendezés>>PDF
  • Műhely- és üzemberendezés>>PDF
  • safe@work>> PDF

Select country

Close