A munkaanyagok vagy munkadarabok hatékony szállításának kulcsa az ergonomikusan kialakított szállítótechnológiával való kapcsolat. A csomagoló- és összeállítóasztalok mellett az SSI SCHÄFER az egyes munkaállomásokat egymással összekötő szállítótechnológiát is biztosítja. Az összeállító állomások meghajtott szállítótechnológiával való összekapcsolásának előnye, hogy az alkalmazott az összeállítási munkára összpontosíthat, és nem kell aggódnia az összeállított elemek szállítása miatt.

Az innovatív SSI SCHÄFER szállítótechnológiát rugalmas használat jellemzi. Legyen szó bármilyen méretű karton vagy műanyag dobozról, 180 mm-es fenékhossztól kezdve gyorsan szállítjuk termékeit a célhelyre.

A válogatóterületen a magas átmeneti és elvezetési teljesítmény (akár 6000 egység/óra) garantálja a gyors megrendelésfeldolgozást. Az intelligens logisztikai megoldások biztosítják a dobozok folyamatos áramlását.

Költséghatékony versenyelőny:
  • Magas termelékenység és hatékonyság a kiváló teljesítmény, a megbízható technológia és a változatos felhasználási területek révén (dobozos és kartondobozos szállítótechnológia)
  • Egyszerű, moduláris rendszerfelépítés
  • Rendkívül halk működés
  • Hatékony megtérülés a legfejlettebb termelőtechnológiák segítségével
  • Egyszerű karbantartás
Nagyobb hatékonyság a kapcsolódó környezeten keresztül

Az SSI SCHÄFER ergonomikus munkaállomás rendszereivel csökkenthető a hibák gyakorisága és az alkalmazottak számára szükséges képzési idő. Az egyes összeállító asztalok könnyedén kapcsolhatók össze rugalmasan konfigurálható szállítótechnológiánk segítségével. Mivel a hatékony szállítás így biztosítva van, az alkalmazottak teljes mértékben az összeállítási munkára összpontosíthatnak.

Ergonomikus megoldásainkat folyamatosan fejlesztjük. Például a csendes technológia területén. Ezen technológiával adott részeken vagy akár a teljes rendszeren rendkívül alacsony zajszint biztosítható.

Ha szeretne többet megtudni az ergonomikus munkaállomások bizonyította költséghatékony előnyökről, és tudni szeretné, hogyan profitálhat ezekből vállalata, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

További információk
További információk
  • Műhely- és üzemberendezés>>PDF
  • Műhely- és üzemberendezés>>PDF
  • safe@work>> PDF
Irodabútor, íróasztal, iroda-berendezés
Irodabútor, íróasztal, iroda-berendezés

>>>

Select country

Close