Olyan megoldást keres a komissiózó munkaállomásokhoz, amellyel az alkalmazottai maximális teljesítményt érhetnek el? Ha igen, az SSI SCHÄFER a megfelelő partner ebben. Az ergonómia, munkaállomás rendszerek, szállítórendszerek és raktárautomatizálás területén szerzett szakértelmünkkel tökéletes partner vagyunk a kézi vagy félautomata komissiózó munkaállomások integrálásához.

Kiszedés szállításhoz

Komissiózás tárolóeszközbe

Ergonomikusan optimalizált „kiszedés szállításhoz” munkaállomásunkat kifejezetten erre a feladatra terveztük, és különösen hatékonyan valósítja meg az áru eljuttatása az emberhez komissiózási folyamatot. Az érthető felhasználói útmutatás és a cél megvilágítása biztosítja aa lehető legjobb komissiózási minőséget.

Kiszedés gyűjtőbe

Rudas komissiózás

Az áru eljuttatása az emberhez elven alapuló „kiszedés gyűjtőbe” munkaállomás rendszerünkkel az árucikkek komissiózása nagy sebességgel megy végbe: Kiszedés gyűjtőbe megoldásunk segítségével akár 14 megrendelés is feldolgozható egyszerre!

  • Ware-zum-Mann Arbeitsplatzsystem Pick-to-Bucket
  • Schacht-Kommissionierung mit Pick-to-Bucket

További információt a kiszedés szállításhoz és kiszedés gyűjtő rendszerekkel kapcsolatban a Logisztikai rendszerek szakaszban talál:

Ergonómiai koncepció a nagyobb termelékenység érdekében
A kiszedés szállításhoz rendszerű munkaállomás egy másik különleges szolgáltatása ergonómiai koncepciónk, az ergonomics@work!®, amely egy ügyes kialakítású, a munkaterhelést csökkentő, felülről lefelé irányuló rakodószakasz. Kellemes érintésű fa burkolat fedi a használt felületek hideg fém elemeit, hozzájárulva az alkalmazottak termelékenységéhez.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Select country

Close