Hogyan jelentkezhetek?

Jelentkezését lehetőleg e-mailen keresztül küldje el a Schäfer Csoport azon vállalatának, amely meghirdette az Önt érdeklő vagy az Önnek leginkább tetsző munkalehetőséget. Így a lehető leggyorsabban tudjuk feldolgozni jelentkezését.

Milyen dokumentumokat küldjek el jelentkezésemmel?

A jelentkezésnek tartalmaznia kell egy motivációs levelet, egy szakmai önéletrajzot és referenciákat. Szívesen fogadunk a további képesítésekre (például nyelvtudás) vonatkozó bizonyítványokat, valamint egy fényképet is.

Az állásportálon található álláslehetőségek még mindig szabadok?

Az álláshirdetések mindig naprakészek. Ha megtaláltuk a megfelelő jelentkezőt, azonnal levesszük a hirdetést az oldalról.

Beszélhetek először valakivel az egyik részlegről?

Kérjük, hogy csak az állást meghirdető vállalatnál lépjen kapcsolatba a személyzeti osztállyal, mivel ez a részleg fogja koordinálni a toborzási folyamatot. Az állásinterjú részeként lehetősége lesz megismerni az Önt érdeklő részleget. 

Növelem az esélyemet, ha felhívom az SSI SCHÄFER személyzetis munkatársát?

Ha bármilyen kérdése van az álláslehetőségekkel kapcsolatban, a megadott személyzeti osztály kapcsolattartóját hívhatja. Ez azonban nincs hatással jelentkezése elbírálására.

Ha nem járok sikerrel, jelentkezhetek újra?

Igen, ha a jelentkezés egy másik álláslehetőségre szól. Ebben az esetben, kérjük, küldje el ismét a jelentkezéshez kapcsolódó összes dokumentumot. Személyzeti részlegünk azonban ellenőrizni fogja, hogy van-e más megfelelő álláslehetőség az Ön számára a vállalat más területein.

Jelentkezhetek próbaképpen is?

Ha vállalatunknál szeretne dolgozni, és úgy gondolja, hogy szakértelmével és tudásával csapatunk hasznára lehet, szívesen fogadjuk jelentkezési dokumentumait úgy is, hogy nem jelöl meg konkrét álláslehetőséget.

 

Select country

Close