SSI SCHÄFER – jól csengő név
az álláskeresés során.

A vállalatcsoportunk a világvezető belső logisztikai szolgáltatók egyike. A termékválasztékunk a dinamikus raktári és logisztikai rendszerekre, a legújabb műhely, üzemi és irodai berendezésekre, valamint a hulladéktechnológia és újrahasznosítás innovatív termékeire terjed ki. Az SSI SCHÄFER a legkiválóbb minőséget biztosítja a logisztikai ágazatban, technológiáinkat ezért folyamatosan optimalizáljuk. A globális értékesítési tevékenységek bővülése, az ügyfélközpontú rugalmasság és a fenntartható együttműködésre helyezett hangsúly mindennapos műveleteink része és sikerünk alapja. A hosszú távú kapcsolatok ezen alapja ügyfeleinkre, valamint beszállítóinkra és jövőorientált alkalmazottainkra is kiterjed.

Vállalatcsoportunk fejlődését 8 000-nél több elkötelezett alkalmazott biztosítja világszerte több, mint 50 helyszínen és 16, a vállalat által birtokolt gyártási ponton.

Vállalatunk filozófiája nem pusztán csak az ügyfelek igényeinek kielégítését célozza, hanem, ahol csak lehetséges, ezen kívánalmak túlszárnyalását is, immáron több, mint 70 éve. A nemzetközi bővülés lenyűgöző mértéke ellenére ez a filozófia a vállalat megalapítása óta változatlan: családi vállalkozás vagyunk, és a jövőben is azok kívánunk maradni. Megközelítésünk még a globalizáció idején is kitartást és fenntarthatóságot jelez.

A vállalatunkkal kapcsolatos további információkat a vállalat ismertetésében talál.

 

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

As an alternative option to our
web form, you can send us your application as encrypted ZIP file
by email to
personal(at)ssi-schaefer.com.
Provide your password by phone, please.

Select country

Close