• Díjaink
 • IFOY Award 2016
 • MM Logistik Award
 • MM Logistik Award
 • Best Product at LogiMAT
 • Product of the Year 2011
 • Industry Award
 • IVS Innovációs Díj
 • VDI Innovation Price
 • MM Logistik Award
 • Image Award
 • Best Product at LogiMAT
IFOY Award

SSI Schaefer's automated guided vehicle (AGV) Weasel® has won the 2016 "International Forklift of the Year" (IFOY) Award in the "Intralogistics Solutions" category. The ceremony took place at CeMAT 2016 in Hanover. SSI Schaefer has received this accolade for the implementation of an internal fleet solution at NextLevel Logistik® GmbH in Germany.

At CeMAT 2011, SSI Schaefer received the MM Logistik Award for its SSI Order Verifier. This system for automatic control and documentation of outgoing orders impresses with speed and utmost accuracy. The Order Verifier won the category Identsystems against all competitors. The award ceremony was held on the first day of CeMAT.

Preisverleihung Robo-Pick

A LogiMAT 2011 független szakértő zsűrije a Schaefer Robo Pick (SRP) termékét nevezte meg a „2011-es év legjobb termékének“. Ez a komissiózó rendszer egy sor versenytárssal szemben végzett a „komissiózás, csomagolás, rögzítés” kategória első helyén. Olyan termékeket díjaztak, melyek jelentős mértékben járulnak hozzá a helykihasználáshoz, a költségcsökkentéshez és növelik a termelékenységet az intralogisztikában. A Schaefer Robo Pick terméke nyerte a „2011-es év legjobb terméke” díjat.

Preisverleihung ECOtech

Az SSI Schaefer összecsukható ECO-tech ECT konténere jogosult a „2011-es év terméke” pecsét viselésére. Ez az innovatív konténer a pro-K szervezetnek az év legjobb műanyag terméke versenyében indult és végzett az első helyen a tároló és szállító rendszerek kategóriában. A félkész és fogyasztói termékek ipari szövetsége 30 éve ítéli oda az „Év terméke” díjat az innovatív, kreatív és funkcionálisan kimagasló termékek számára.

Az SSI SCHÄFER nyerte el a 2010-es Ipari díjat az idei hannoveri szakkiállításon a „Belső logisztika és termeléskezelés” kategóriában az Schäfer Orbiter rendszer révén.

Mindössze néhány hónappal a 2009. nyarán történt piaci bevezetést követően az SSI SCHÄFER ORBITER rendszere Svájcban részesült elismerésben: Az egyediség, piacképesség, innováció, környezet és erőforrás-optimalizálás tényezőinek tekintetében ez az új fejlesztés kapta a Schaffhauser Platzbanken 2010-es Innovációs díját, amelyet az IVS (Industrie- und Wirtschaftsvereinigung Region Schaffhausen) független bizottsága ítélt oda.

A 18. alkalommal megrendezett Anyagmozgatási Kongresszuson a Német Mérnökök Egyesülete (Verein Deutscher Ingenieure, VDI) 2009-es Logisztikai innovációs díját az SSI SCHÄFER Giebelstadt nyerte el. A frankfurti Miebach Consulting Group csoport által szponzorált díjátadó ünnepségen a rendszerszolgáltató az új, innovatív SCP Schaefer Case Picking rendszerért vehette át a díjat.

2008. május 27-én, kedden, nyitotta meg kapuit a Cema,t a Hannoverben háromévente megrendezett belső logisztikai szakkiállítás és vásár. A vásár első napjának estéjén választották ki az első MM Logisztikai Díjakra érdemes vállalatokat.

A németországi Giebelstadtban található SSI Schäfer Noell GmbH különleges díjban részesült: A Schäfer Case Picking (SCP) rendszer egy moduláris, léptékezhető és átfogó megoldás szinte korlátlan bővítési lehetőségekkel.

Az SSI SCHÄFER nyerte a „LOGISTIK inside” szakmai és gazdasági magazin 2008-as arculati díját a raktár- és szállítástechnológia kategóriában. A logisztikai termékek és szolgáltatások legfontosabb szolgáltatóinak értékeléséhez a TNS Emnid 300 piackutató szervezet véletlenszerűen kiválasztott német logisztikai vezetők körében végzett felmérést a kereskedelem és ipar területén.

A megkérdezettek (ügyfelek és nem ügyfelek egyaránt) az SSI SCHÄFER vállalatra szavaztak. Az 1000 lehetséges pontból 747-et elérve, a családi vállalat 101-nél több vetélytársat megelőzve nyerte el a díjat.

Mindössze néhány hónappal piaci bevezetését követően az SSI SCHÄFER automatizált mobil állványrendszere kapott díjat: A „Készletellátás - Szállítás - Tárolás” kategóriában ez a termék nyerte a LogiMAT szakkiállításon a „A legjobb termék 2006” díjat. A vállalat ezen termékinnovációja iránt jelentős mértékben érdeklődtek azóta, hogy a megelőző év őszén a piacra került.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Select country

Close