Az SSI SCHÄFER hosszú évek óta Európa egyik vezető vállalata, különösen a környezetbarát gyártási folyamatok terén. Ismerjük a felelősségünket és a legnagyobb szintű környezettudatosságért harcolunk a termékeink fejlesztésekor, termelésekor és kidobásakor. A különböző szervezetektől kapott díjak és hozzájárulások, többek között az Európai Közösség a LIFE projekt részeként biztosított hozzájárulása, bizonyítják elkötelezettségünket a környezetvédelem iránt.

A környezetvédelem fontos része vállalati alapelveinknek, és a vállalat minden folyamatában nagy hangsúlyt fektetünk rá. Termékeinket, gyártási és üzleti folyamatainkat körültekintően, alkalmazottainkkal együttműködve, a lehető legkörnyezetbarátabb módon tervezzük és valósítjuk meg.

A hulladéktechnológia és újrahasznosítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező vállalatként biztosítjuk, hogy az újrahasznosítás nem költségesebb, hanem egyszerűbb és hatékonyabb folyamattá válik ügyfeleink, valamint saját hulladékkezelési és újrahasznosítási műveleteink szempontjából egyaránt.

A környezetvédelemhez való ezen jelentős hozzájárulás tovább ösztönöz minket más megoldások és fejlesztések kutatására. Olyan vállalatnak tartjuk magunkat, amely a környezetvédelemmel kapcsolatos felelősségét a törvény által meghatározottakon túlmutatóan vállalja fel.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Select country

Close