Amit képviselünk:

Rendet biztosítunk a raktárban és a raktározási folyamat során. A robusztus pakolódobozoktól a konténeres elképzeléseken keresztül az összetett állvány- és tárolórendszerekig mindent egyetlen forrásból biztosítunk. Pénzügyileg független családi vállalkozásként a legnagyobb szintű termékbiztonságot képviseljük.  

Erősségeink:

Speciális belső tapasztalatunk függetlenné tesz minket a szabványos piaci rendszermegoldásoktól. Innovatív termékeket és testreszabott megoldásokat fejlesztünk ki, amelyek biztosítják az áruk hatékony rendszerezését az ügyfelek számára a tárolás és a szállítás során. A szállítórendszerek területén mi vagyunk a vezető megoldásszolgáltatók, különösen a gyógyszerészeti, kozmetikai és multimédiás piacokon.

Az ügyfélnek nyújtott előny:

Választékunk biztosítja az ügyfelek számára a termékekhez és megoldásokhoz vezető rövid, közvetlen utakat. Szakértelmünk testreszabott, innovatív projektbevezetést tesz lehetővé ügyfeleinknek. Átfogó ágazathálózatunk és egész világon való jelenlétünk biztosítja, hogy a világ bármely pontján azonnal kéznél legyünk.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Kiválasztott referenciaprojektek

Select country

Close