Az SSI Schaefer állványkiszolgáló berendezései az ideális megoldást nyújtják, ha gyors anyagmozgatás és rövid hozzáférési idő az elérendő cél. Az állványkiszolgáló berendezések kulcsfontosságú komponensei a költségoptimalizált logisztikai láncnak, alkalmazásukkal rugalmas helykapacitás-kihasználás és kiemelkedő árukezelő teljesítmény érhető el.

A feladat: optimális raktár konszolidáció, gyors hozzáférés és optimalizált beruházás megtérülés megbízható és rugalmas technológia használatával.

A megoldás: a csatornarendszerű tárolásban az állványkiszolgáló rendszerek szállítójárművei nagyobb rugalmasságot biztosítanak mind a kisáru-, mind a hagyományos be- és kitároló gépekhez képest. Az állványszinteken ingázó járművek síneken haladnak, melyek az állványszerkezettől független kialakításúak.

 • Az SSI Schaefer az Ön állványkiszolgáló berendezés partnere

  Az SSI Schaefer fejleszti, gyártja és kivitelezi a tárolókhoz alkalmazkodó egyszintes vagy többszintes állványkiszolgáló berendezéseket. Méretezhetőség több állványszinten egyidejűleg működő szállítójármű alkalmazásával érhető el.

 • Miért kulcsfontosságúak az állványkiszolgáló berendezések a dinamikus piacokon?

  A változó piaci szerkezet és a fogyasztói magatartás ingadozása kihívást jelent a belső anyagmozgatásra megoldást nyújtó cégek számára. Ez egyaránt igaz a B2C, és a B2B irányok esetében. A teljesítmény és a megbízható technológia áll a középpontban.

  Az elektronikus kereskedelem és a csomagküldés útján bonyolított kereskedelem jellegzetessége a megnövekedett számú A, B és C tételek gyorsan változó termékskálája. A hozzáférés és a készletek forgási sebessége iparáganként nagy mértékben különbözik, másrészről az árukat el kell különíteni a komissiózáshoz. A raktározási logisztika feladata, hogy tökéletesen koordinálja a technológiákat és a folyamatokat.

  A többcsatornás stratégiát alkalmazó cégeknek rugalmasan kell reagálniuk a ciklikusan, szezonálisan vagy más módon változó termékskálákra és trendekre minden egyes eladási csatornában. Rugalmas, méretezhető rendszerek szükségesek a különböző csomagolt áruk – tárolók, kartondobozok és tálcák - optimális kezeléséhez.

  A komissiózó területnek kulcsfontosságú szerepe van az optimalizált logisztikai láncban. A nagy távolságok és a kézi komissiózás hibái költségnövelő tényezők, melyeket lehetőség szerint ki kell küszöbölni. A raktározásban alkalmazott állványkiszolgáló berendezés az áru-az-emberhez komissiózási elv előszakaszaként számos feladatot hajt végre.

Nagyobb teljesítmény az SSI Schafer raktári állványkiszolgáló berendezésekkel

Schaefer Lift&Run (SLR): kiemelkedően dinamikus raklap kezelés a csatornarendszerű raktárban.
Schaefer Lift&Run (SLR): kiemelkedően dinamikus raklap kezelés a csatornarendszerű raktárban.
Schaefer Tray System (STS) a Shaefer tálcás rendszer több raklap réteg tálcás betárolására és kiszedésére alkalmas.
Schaefer Tray System (STS) a Shaefer tálcás rendszer több raklap réteg tálcás betárolására és kiszedésére alkalmas.
Navette többszintes állványkiszolgáló berendezés: tálcák, tárolók vagy kartondobozok betárolása és kiszedése teljesen automatizált raktárakban.
Navette többszintes állványkiszolgáló berendezés: tálcák, tárolók vagy kartondobozok betárolása és kiszedése teljesen automatizált raktárakban.
Cuby egyszintes állványkiszolgáló berendezés: gyors, méretezhető tárolási rendszer tárolókhoz és kartondobozokhoz.
Cuby egyszintes állványkiszolgáló berendezés: gyors, méretezhető tárolási rendszer tárolókhoz és kartondobozokhoz.

 

A raktári állványkiszolgáló berendezés funkcionalitása részletezve

 • Schaefer Lift&Run (SLR) többszintes állványkiszolgáló berendezés: raklap mozgatás a csatornarendszerű raktárban.
  Többszintes Schaefer Lift & Run állványkiszolgáló berendezés Orbiter (SOS) tehermegfogó eszközzel az SSI Schaefertől
  • A Lift&Run állványkiszolgáló rendszer (SLR) különösen gazdaságos megoldás kiemelkedően dinamikus raklapmozgatásra a csatornarendszerű raktárban.
  • Az SLR állványkiszolgáló egy szállítójárműből és egy emelőszerkezetből áll, melyeket kiegészít a rendkívül rugalmas Schaefer Orbiter System (SOS) tehermegfogó eszköz.

  A Lift&Run állványkiszolgáló rendszer (SLR) különösen gazdaságos megoldás kiemelkedően dinamikus raklapmozgatásra csatornarendszerű tárolás során. Az SLR állványkiszolgáló egy szállítójárműből és egy emelőszerkezetből áll, melyeket kiegészít a rendkívül rugalmas Schaefer Orbiter System (SOS) tehermegfogó eszköz.

  Mivel a szállítójámű sínpáron mozog, nincs szükség felső vezetősínre. Az SLR-t az ügyfél igényeihez méretezve lehetőség van több eszköz egymás felett történő használatára. A rakásolt raklapok be- és kitárolása függőleges liftekkel történik. Az SLR és a liftek rendszerben történő együttes alkalmazásával növelhető a tárolási kapacitás és a logisztikai megoldás hatékonysága.

 • The multi-level shuttle Schaefer Tray System (STS): pallet layers on trays
  • A többszintes Schaefer Tray System (STS) állványkiszolgáló berendezés több raklap réteg optimális tárolását biztosítja az állványokon minimális helyigénnyel.
  • Az STS rendszer alkalmas több raklap réteg tálcás tárolására és tárolási egységek egyenként történő kiszedésére is.

  A többszintes Schaefer Tray System (STS) állványkiszolgáló berendezés több réteg raklap optimális tárolását biztosítja az állványokon minimális helyigénnyel. Az STS rendszer alkalmas egyes tárolási egységek be- és kitárolására.

  Ha a raktár hatékony kihasználása különösen fontos, több STS jármű is alkalmazható egymás fölött. Minden jármű két csomagkezelő és megfogó eszközzel van ellátva, ennek köszönhetően nagyon rövidek a betárolási ciklusok és minimális a be- ás kitárolás helyigénye az állványon. A tálcákat általában átadó pozícióba helyezik az STS liftek az állványokon. A részegységek stratégiai elrendezése révén ezzel a dinamikus, hatékony és magas rendelkezésre állású raktári rendszerrel rendkívül jó árukezelési teljesítmény érhető el.

 • Navette többszintes állványkiszolgáló berendezés: tálcák, tárolók, kartondobozok
  Navette többszintes állványkiszolgáló berendezés: tálcák, tárolók vagy kartondobozok betárolása és kiszedése teljesen automatizált raktárakban.
  • A rugalmas többszintes állványkiszolgáló berendezés kiemelkedő árukezelő teljesítményt és pontos méretezhetőséget biztosít.
  • A Navette rendszer növeli a tálcák, tárolók vagy kartondobozok betárolásának és kiszedésének hatékonyságát a teljesen automatizált raktárakban.

  A rugalmas többszintes állványkiszolgáló berendezés kiemelkedő árukezelő teljesítményt és pontos méretezhetőséget biztosít. A Navette rendszer növeli a tálcák, tárolók vagy kartondobozok betárolásának és kiszedésének hatékonyságát a teljesen automatizált raktárakban. Az állványkiszolgálógép és a hozzá tartozó rendszer pontosan az ügyfél igényeihez méretezhető.

  A 3D MATRIX Solution® megoldást alkalmazva a Navette liftek a összekapcsolják a szállítópályát az egyes Navette szintekkel. A liftek pozícionálása és száma az állványfolyosón igény szerint megválasztható. A kisáruraktár acélszerkezetének állványfolyosóiba integrálható Navette önálló részegységként akár nyolc állványszintet képes kiszolgálni, kettőt akár egy időben. A szerkezet egyedi jellemzője az egymás fölé beépített két tehermegfogó eszköz, melyek alkalmasak például kartondobozok megfogására.

  Egy betárolási ciklus során a Navette négy tárolási egységet képes egy időben kezelni, ezekkel két állványszinten lévő több raktárhelyet is kiszolgálni egy műveleti sorrendben. Az egyszintes állványkiszolgáló berendezésekhez képest a Navette valódi dupla ciklusokban végzi az áruk kezelését, ami minimalizálja a menetidőt és megduplázza a folyamat hatékonyságát.

 • Cuby egyszintes állványkiszolgáló berendezés: tárolók és kartondobozok
  Cuby egyszintes állványkiszolgáló berendezés az SSI Schaefertől
  • A Cuby egyszintes állványkiszolgáló berendezés kiemelkedő rendelkezésre állást és energia hatékonyságot kínál vonzó árszinten.
  • A rendszer elemei az állványzat, egy lift, állványszintenként egy Cuby szállítójármű, egy jármű-daru, karbantartó platform és a kezelő és raktárirányító szoftver.

  A Cuby egyszintes állványkiszolgáló berendezés kiemelkedő rendelkezésre állást és energiahatékonyságot kínál vonzó árszinten. A rendszer elemei: az állványzat, a lift, állványszintenként egy Cuby szállítójármű, egy jármű-daru, karbantartó platform és a kezelő és raktárirányító szoftver.

  A Cuby rendszer intelligens és hatékony alkotóelemeinek köszönhetően kiemelkedő rendelkezésre állást biztosít. Egy szabadalmaztatás alatt álló, kivételesen eredeti megoldás az állvány kereszttartó gerendáit használja vezetősínekként az szállítójármű kitolható tehermegfogó eszközéhez. A méretezhető liftrendszer dupla szint funkciója biztosítja a kiemelkedő árukezelő teljesítményt és a kompakt rendszer kialakítást.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

  Schäfer Lift&Run System  
  Multi-level Shuttle Navette  
More Information
SSI Schäfer Shuttle Systems

Select country

Close