Az anyag-előkészítés az ipari gyártás és az értékesítés területén is fontos szerepet játszik. Az árucikkek rövid elérési és szállítási ideje által lerövidülnek és hatékonyabbá válnak a munkafolyamatok. A jól bevált előkészítő állványok széles választékával az SSI Schäfer már számos vállalatnak segített a meglévő helyi lehetőségek legjobb kihasználásában.

 

Anyag-előkészítés a gyártás és szerelés számára

A modern ipari gyártás részét képezi a kisalkatrészek precíz, hibátlan és ergonomikus előkészítése. A gyártási folyamat zavara vagy esetleges megszakadása felesleges kiadásokat jelent, és rontja a vállalat versenyképességét.

Az SSI Schäfer előkészítő állványainak felállítása a szerelési hely közvetlen közelében történik, ahol mindig kéznél lesznek a használni kívánt alkatrészek. A rendelkezésre álló különböző hosszúságú és szélességű állványok nagy terhelhetőségűek. Az állványok tetszés szerint polcokkal, csúszósínekkel vagy görgőslécekkel is felszerelhetőek és a FIFO-elv (First in First out – elsőként be, elsőként ki) alapján működnek.

 

Anyag-előkészítés az elosztás során

A görgős komissiózó állványok főként a disztribúció területén bizonyítanak már hosszú ideje. A görgős komissiózó állványok segítségével a dolgozók közvetlenül kartondobozokból vagy tárolódobozokból komissiózhatnak. Az árucikkek rövidebb útvonalon történő, ergonomikusan megfelelő elérésével tehermentesíthető a személyzet, ugyanakkor a munkafolyamatok is felgyorsulnak. Mivel az állványok feltöltése hátulról történik, a komissiózás és az adagolás különválik, így a munkafolyamatok nem zavarják egymást.

Anyag-előkészítési rendszereinket utólag akár Pick-by-Light technológiával is fel lehet szerelni, melynek segítségével még hatékonyabbá tehető a munkavégzés. Az SSI Schäfer előkészítő állványairól további információkat a főkatalógus G fejezetében talál. Az állványokhoz megfelelő tárolódobozokat is kínálunk. Ezáltal egy rugalmas és praktikus rendszert kínálunk egy kézből.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Anyag-előkészítés>>PDF

Select country

Close