A méretük és alakjuk miatt néhány alkotóelemet speciális méretű konténerbe kell csomagolni. Túl nagyok vagy túl kicsik ahhoz, hogy Euro konténerbe helyezzék azokat. A tükörhegesztett konténerek ideális megoldást nyújtanak. A szükséges (akár kisebb, akár nagyobb) méretnek megfelelően távolíthatók el az alapkonténer részei. Emellett több konténer is összekapcsolható tompahegesztéssel (vagy tükörhegesztéssel) új konténer kialakításához.

 

Anyagok és kialakítások:

A konténereket szabvány szerint PP vagy PE verziókban gyártjuk. Kérésre elektromos vezető anyagban (ESD) is elérhetők.

A normál alkalmazások során a hegesztett konténerek ugyanolyan terhelési kapacitást biztosítanak, mint a szabványos konténerek. A hegesztett varrat stabilitása a konténer eredeti anyagerőssége körülbelül 90%-ának felel meg. Ez az ESD anyagok használatakor is érvényes. A hegesztett varrat ellenére a konténer ugyanazokat a funkciókat nyújtja a stabilitás, egymásra rakhatóság, automatizálás és tartósság szempontjából.

Méretek:

A használható belső méreteket és a szükséges terheléseket az ügyfél követelményei alapján számítjuk ki.

Tanács és szolgáltatás:

Különösen körültekintően kell eljárni a konténer szerkezetének felvázolásakor, tervezésekor és elemzésekor. Örömmel adunk tanácsot az elérhető lehetőségekről és méretekről.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Mindent egy pillantásra
  • Fő katalógusunkban megtalálható az összes termék és a kiegészítők átfogó készlete.PDF letöltése

Select country

Close