Akár konténereket, tálcákat vagy kartondobozos egységeket használ, a helyet és időt hatékonyan kell kihasználni a kisalkatrészraktárakban. Automatikus rendszereink révén könnyedén biztosíthatja ezt. A jelentősen csökkentett hozzáférési idő és alacsony helykövetelmények mellett, a megoldásaink további előnyei a magas szintű rugalmasság és a moduláris kialakítás.

A tervezéstől a képzésig

Legyen szó új raktár létesítéséről vagy a meglévő automatikus kisalkatrészraktár optimalizálásáról már a kezdetektől fogva számíthat ránk. Mindezt szolgáltatásaink széles választéka teszi lehetővé, amely kiterjed az új projektek tervezési feladataira, a meglévő raktári logisztikába való integrálásra, a raktárkészletet szabályozó rendszerrel való szoftveres kapcsolatra és a projektek átfogó megvalósítására, beleértve a képzést, szervizelést és karbantartást is.

Az állványrendszertől a szállítótechnológián át, a komissiózási stratégiáig testreszabott rendszereket tervezünk és valósítunk meg, amelyek a legkisebb részletekig az ügyfél különleges igényein alapulnak. Innovatív tároló és visszakereső rendszereink gyors anyagszállítást és rövid elérési időt tesznek lehetővé.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Select country

Close