A kis elemek például konténerekben végzett tárolása ideális az automatikus kisalkatrész-tárolók polctípusaihoz. Informatikai eszközökkel végzett vezérlés használatával kisalkatrészekkel teli teljes raktáregységek kereshetők vissza a kezelő nélküli automatikus tároló és visszakereső rendszerekből. Ezután szállítósoros technológiával ezeket a megfelelő komissiózó állomásokra visszük.

Mivel a kisalkatrészek raktárait úgy tervezzük, hogy megfeleljenek a legszigorúbb tűrési specifikációknak is, ez a polctípus rendelkezik a legnagyobb kihívást jelentő követelményekkel a gyártási és beszerelési pontosság szempontjából, míg az SSI SCHÄFER más központi szakértői területei biztosítják a rendszer elérhetőségének folyamatos magas szintjét.

A kisalkatrész-rendszerek rendkívül változatosak. A tervezési lehetőségek széles körét tesszük lehetővé a logisztikai kihívásoktól függően:

  • Egy és több helyű tárolás, az utóbbi moduláris polcrendszerként is, például kartonok tárolásához
  • A beérkező áruk tárolásának különböző mélységi lehetőségei – egy mélységtől több tárolási mélységig
  • Változatos elemek több függőleges funkciószinttel és egymás tetejére helyezett tároló és visszakereső rendszerek a még nagyobb hatékonyság érdekében
  • Áramlási csatornák integrálása

Változatos és testreszabott teherszállítók

Az SSI SCHÄFER egyike a kisalkatrész-tárolás kevés szakértőjének, és nem csupán az állványszerkezetet biztosítja, hanem a kapcsolódó teherhordókat is. Ezért az összes rendszerváltozó a megfelelő konténerek vagy tálcák nélkül, vagy hasznot hozó termékcsomagként azokkal együtt is bevezethető.

Kisalkatrészraktár

 

A kisalkatrész-tárolók nagy választékát az SSI SCHÄFER kivétel nélkül helyben gyártja, és az ügyfelek speciális igényeinek megfelelően alakítja ki. Speciális egyéni megoldások is bevezethetők az adott specifikációnak megfelelően.

Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Case studies
Case studies

Select country

Close