Dokumentumokat, ruházatot, kisalkatrészeket, cserealkatrészeket, gumiabroncsokat, szerszámokat és más könnyű és közepes terheket tárolnak. Az SSI SCHÄFER könnyű és közepes terhelhetőségű mobil állványrendszerei nem csupán a térkövetelményeket optimalizálják, hanem az újonnan felszabadult területnek köszönhetően további teret biztosítanak. Maximális minőség, moduláris bővítési lehetőségek, különböző kombinációs lehetőségek és ebből kifolyólag jelentős mértékű rugalmasság a könnyű terhelhetőségű mobil állványmegoldások fő jellemzői.

Egyszerű megoldás a maximális hatékonyság érdekében

Elvben az SSI SCHÄFER összes állvány- és szekrényrendszere elhelyezhető mobil alapokra. Az alapelv: Az alapok egy forgattyú vagy motor révén együtt mozognak, vagyis csak egyetlen szervizfolyosóra van szükség az összes áru gyors elérésére. Az így megspórolt nagy számú állványfolyosó nagy szintű költséghatékonyságot nyújt, mivel ezzel a megoldással növeli az iroda, műhely vagy raktár helykövetelményeit, elkerülheti a költséges üzembővítéseket és nagy mértékben optimalizálhatja a belső folyamatokat az utazási idő csökkentésével.

  • Alkalmazások könnyű terhelhetőségű mobil állványrendszerekhez

 

Könnyű és közepes terhelhetőségű mobil állványrendszereink 3 változatban kaphatók a tárolt áruktól és a követelményektől függően:

  • Forgattyús hajtómű kötöttpályás rendszerhez: Mivel a sínek a talajhoz vannak erősítve, ez a modell a magas és keskeny szerkezetekhez is megfelelő.

  • Forgattyús hajtómű szállítópálya-mentes rendszerhez: Mivel a meglévő padlót nem kell módosítani a rendszer beszerelésekor, a szállítópálya-mentes megoldás könnyedén megépíthető gyakorlatilag bármelyik meglévő felületen, és ideális különleges vagy fűtött padlók esetén.

  • Elektronikus meghajtó egység: Ezt a könnyűszerkezetes mobil állványrendszer-modellt elsődlegesen nagyobb terhelések esetén használják. A biztonsági eszköz veszélymentes munkát garantál a munkavédelemmel kapcsolatos útmutatásoknak és szabályozásoknak megfelelően. Ezen modern megoldás kialakítása és működése stresszmentes, felhasználóbarát munkát tesz lehetővé.
Információkérés és konzultáció
Információkérés és konzultáció

Hívjon minket a következő számon:

(+36) 24/ 50 11 11

Segítünk Önnek!

... vagy küldhet e-mail-t is nekünk

Brosúrák letöltése
Brosúrák letöltése
  • Alacsony terhelhetőségű mobil állványrendszerek>>PDF
Esettanulmányok
Esettanulmányok
  • Olajfúró torony Norvégiában>>PDF

Select country

Close